O David Beckham αποκάλυψε πως η Victoria Beckham τρώει το ίδιο γεύμα κάθε μέρα εδώ και 25 χρόνια

03.02.2022
O David Beckham αποκάλυψε πως η Victoria Beckham τρώει το ίδιο γεύμα κάθε μέρα εδώ και 25 χρόνια
Ο ίδιος λέει πως "Μου άρεσε όταν έτρωγε κάτι διαφορετικό"

Ο David Beckham αποκάλυψε ότι η σύζυγός του, Victoria, τρώει το ίδιο γεύμα κάθε μέρα για 25 χρόνια – προς μεγάλη του απογοήτευση. Ο 46χρονος είπε ότι του αρέσει να μοιράζεται το φαγητό του, αλλά το πρώην Spice Girl τρώει μόνο ψητό ψάρι και λαχανικά στον ατμό, προσθέτοντας ότι η μια φορά που δοκίμασε κάτι άλλο ήταν «ένα από τα αγαπημένα του βράδια».

Kourtney Kardashian: Έκανε photoshop σε φωτογραφία για να μεγαλώσει τα οπίσθια της και οι followers εξοργίστηκαν!

Συζητώντας τις διατροφικές συνήθειες της συζύγου του στο podcast του River Cafe Table 4, εξήγησε: «Αισθάνομαι πολύ συναισθηματικά με το φαγητό και το κρασί, όταν τρώω κάτι υπέροχο θέλω να το δοκιμάσουν όλοι. Δυστυχώς είμαι παντρεμένος με κάποιον που τρώει το ίδιο πράγμα τα τελευταία 25 χρόνια. Από τότε που τη γνώρισα, τρώει μόνο ψητά ψάρια, λαχανικά στον ατμό, πολύ σπάνια θα παρεκκλίνει από αυτό. Η μόνη φορά που πιθανότατα μοιράστηκε κάτι που ήταν στο πιάτο μου ήταν στην πραγματικότητα όταν ήταν έγκυος με τη Harper και ήταν το πιο εκπληκτικό πράγμα. Ήταν μια από τις αγαπημένες μου βραδιές. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι ήταν, αλλά ξέρω ότι δεν το έχει φάει από τότε».

Drew Barrymore: Η αποκάλυψη για ανοιχτή σχέση με διάσημο ηθοποιό

Η Victoria έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι δεν τρώει φαγητό μαγειρεμένο με λάδι, βούτυρο ή σάλτσες και δεν τρώει κόκκινο κρέας ή γαλακτοκομικά. Έχει πει ότι το comfort food της είναι ένα κομμάτι τοστ ολικής αλέσεως με αλάτι και στα γενέθλιά της γιορτάζει με ένα κέικ από φρούτα.