Δημήτρης Λάλος: Η τρυφερή ανάρτηση της συζύγου του για τα γενέθλιά του

01.02.2022
Δημήτρης Λάλος: Η τρυφερή ανάρτηση της συζύγου του για τα γενέθλιά του
Δύο φωτογραφίες με τις γυναίκες της ζωής του και ένα γλυκύτατο μήνυμα αγάπης για τον Μαθιό του Σασμού.

Ο Δημήτρης Λάλος είχε γενέθλια χθες και η σύζυγός του, Έλενα Μαυρίδου, του ευχήθηκε και διαδικτυακά, με τον πιο τρυφερό τρόπο, κοινοποιώντας δύο φωτογραφίες από το προσωπικό άλμπουμ της οικογένειας.

«Σήμερα έχει γενέθλια ο άντρας μου. Χρόνια πολλά Δημήτρη μου, αγάπη μου. Δεν έχω επαγγελματικές φωτογραφίες μας, να μοιραστώ με τους φίλους μας, γιατί καμία επαγγελματική φωτογραφία δεν μπορεί να καθρεφτίσει το πόσο υπέροχος σύντροφος και πατέρας είσαι. Απ´το οικογενειακό μας άλμπουμ μια φωτογραφία από τη καραντίνα με τις βόλτες μας στα Πετράλωνα και μια που τρέξαμε μαζί κάποια χιλιόμετρα, λίγο μετά τη γέννηση της κόρη μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου, να έχεις πάντα υγεία και τύχη! Σ´ αγαπάμε πολύ! Ε&Ν», διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού η ανάρτηση

«Σασμός»: Ο «Μαθιός» με τη γυναίκα του και η «Βασιλική» με τον άντρα της σε κοινή έξοδο

Η Έλενα Μαυρίδου αποφοίτησε από την Δραματικής σχολής του Κρατικού θεάτρου Βορείου Ελλάδας (Κ.Θ.Β.Ε) και φοίτησε το τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. Είναι ιδρυτικό μέλος του ¨Χώρος¨ (Εταιρεία θεάτρου). Η ομάδα είναι περιοδεύων θίασος που έχει σημειώσει μεγάλο αριθμό παραστάσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έχει βραβευτεί δυο φορές για την ερμηνεία της στην παράσταση Λιωμένο Βούτυρο-Εθνικό θέατρο με το Βραβείο ‘Μελίνα Μερκούρη’ 2008 και το Βραβείο ερμηνείας Κάρολου Κουν 2008 – Ένωση κριτικών θεάτρου και Μουσικής.

Ο Δημήτρης Λάλος λατρεύει την κόρη του αλλά και το να είναι πατέρας και έχει μιλήσει γι' αυτό σε παλαιότερη συνέντευξή του:

«Νομίζω πως αυτό που συμβαίνει όταν γίνεσαι γονιός είναι ότι παύεις να νιώθεις την εσωτερική μοναξιά της ύπαρξης. Εγώ δεν αισθάνομαι μοναξιά από τότε που έγινα πατέρας. Ακόμα και σε μια σχέση είσαι μονάδα. Όταν λες "σ' αγαπώ για πάντα" στο παιδί σου, πραγματικά το εννοείς και πραγματικά είναι για πάντα, ό,τι κι αν συμβεί. Σταματά να είναι σχήμα λόγου και κάτι που μπορεί να αλλάξει μετά από κάποια χρόνια. Τα παιδιά μας είναι συνέχεια της ύπαρξής μας. Σε μένα η πατρότητα δεν ήρθε κατά λάθος, ήρθε σε συνεννόηση με τη σύντροφο μου, ήταν κοινή απόφαση και σκοπός», είχε πει σχετικά.