Charlize Theron: To συγκινητικό μήνυμα αγάπης για τη μαμά της που είχε γενέθλια

01.02.2022
Charlize Theron: To συγκινητικό μήνυμα αγάπης για τη μαμά της που είχε γενέθλια
Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram της, η Charlize Theron τίμησε τη μαμά της, Gerda Maritz, με αφορμή τα γενέθλια της.

Ανάμεσα στις αξιολάτρευτες selfies μητέρας-κόρης και τις εντυπωσιακές throwback φωτογραφίες της μαμάς από τα νεανικά της χρόνια, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μοιράστηκε μια υπέροχη φωτογραφία της Gerda να ποζάρει με τις δύο εγγονές της, την δεκάχρονη Jackson και την εφτάχρονη August, κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής πεζοπορίας.

Η Theron σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες των δύο κοριτσιών της για αυτό και οι fans της ξετρελάθηκαν. Στη φωτογραφία διακρίνεται η Gerda με το χέρι της τυλιγμένο γύρω από την Jackson, ενώ η August στέκεται κοντά τους. Γιαγιά και εγγονές είναι ντυμένες με εξοπλισμό πεζοπορίας και η φωτογραφία αποτυπώνει μια οικογενειακή στιγμή που χάρισε η αγαπημένη ηθοποιός στους followers της.

«Σήμερα είναι τα γενέθλια της μαμάς μου», έγραψε η Theron στη λεζάντα της. «Ήθελα να τα μοιραστώ με όλους σας γιατί όποιος τη γνωρίζει, ξέρει πόσο φοβερό είναι να στέκεσαι στο φως του ήλιου της. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι ζωή. Γελάει πιο δυνατά από οποιονδήποτε έχω γνωρίσει ποτέ. Είναι μια εξαιρετική παίκτρια του τένις/γκόλφερ/πεζοπόρος ΚΑΙ μια τέλεια πολυλογού! Είναι άμεση, είναι ειλικρινής, είναι αστεία και θα σας πει πώς αισθάνεται σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας!». Τελείωσε γράφοντας, «Ma, ek lief jou oor die maan», το οποίο μεταφράζεται σε «Μαμά, σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι!» στα Αφρικάνικα.

Φαίνεται ότι η Theron έχει πάρει πολλά από τη μητέρα της όσον αφορά στην ανατροφή των παιδιών της, ιδιαίτερα ως ανύπαντρη μαμά. Και ως λευκή Νοτιοαφρικανή, αναγνωρίζει επίσης το προνόμιο και τις μοναδικές ευθύνες που έχει όταν πρόκειται για την ανατροφή δύο μαύρων κοριτσιών. Το 2021, είπε στο περιοδικό Essence: «Έχω μια πραγματική επίγνωση, όπως κάνουμε όλοι ως γονείς – ξέρουμε πού έχουμε ελλείψεις και ξέρουμε πού είμαστε πλούσιοι. Και ίσως να μην είμαι εδώ».

Εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη της για «την απίστευτη κοινότητα των δυνατών μαύρων γυναικών» που είναι στη ζωή της «στην οποία μπορώ να πάρω ένα τηλέφωνο ή να έρθουν στο σπίτι μου και να μου πουν: “πρέπει να σταματήσεις να το κάνεις αυτό” ή “Αυτές οι τρίχες του μωρού σπάνε. Τι κάνεις;”. Έτσι με έβαλαν στη θέση μου και εξαιτίας τους νιώθω αυτή τη μεγάλη εμπιστοσύνη στο μεγάλωμα των κοριτσιών μου».

Νικολέτα Μακρή