Jennifer Aniston: Η sexy φωτογραφία που μοιράστηκε μόλις βγήκε από το ντους

16.01.2022
Jennifer Aniston: Η sexy φωτογραφία που μοιράστηκε μόλις βγήκε από το ντους
Η Jennifer Aniston συνήθως εστιάζει τις αναρτήσεις της στα social media στα πρότζεκτ για τα οποία δουλεύει. Αλλά το 2022, αποφάσισε να αλλάξει λίγο το παιχνίδι με τους followers της, χαρίζοντας τους μια φωτογραφία που τη δείχνει να έχει μόλις βγει από το ντους — είναι ένα πολύ σπάνιο θέαμα για την 52χρονη τηλεοπτική σταρ.

Η φωτογραφία δείχνει την Aniston ντυμένη μόνο με μια πετσέτα και μόνο μια ιδέα από το ντεκολτέ της. Τα μαλλιά της φαίνονται φρέσκα στεγνωμένα με πετσέτα και βλέπουμε εκείνες τις κυματιστές άκρες που κρατούσε κρυμμένες τόσα χρόνια. Στην αρχή της καριέρας της, είχε συχνά μπούκλες, αλλά πλέον προτιμά στις επίσημες εμφανίσεις της, ένα λαμπερό φορμάρισμα στα υπέροχα μαλλιά της. Στη λεζάντα έγραψε αστειευόμενη για την κατάσταση των μαλλιών της, «Εντάξει, υγρασία… Πάμε…..@lolavie» όπου lolavie είναι η σειρά φροντίδας για τα μαλλιά που έχει λανσάρει η ίδια. Φυσικά, ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να προωθήσει την επιχείρησή της, αλλά ακόμα δεν έχουμε ξεπεράσει το σοκ της αρκετά τολμηρής (για τα δεδομένα της Jennifer) εμφάνισής της (για άλλους celebs, αυτό δεν είναι τίποτα).

Jennifer Aniston: Μοιράστηκε όλα τα ιστορικά χτενίσματα της καριέρας της - Ποιο είναι το αγαπημένο της;

Η Aniston είναι μια διστακτική σταρ των social media, αλλά οι followers της δεν χορταίνουν να βλέπουν την σταρ του The Morning Show. Τα απέφυγε τα social media όσο μπορούσε, αλλά μετά αποφάσισε ότι «δεν πάει πουθενά, σωστά;», όπως είπε στην Ellen DeGeneres το 2019. «Λοιπόν γιατί να μην απολαύσεις το πάρτι; Και δεν είναι τόσο τρομακτικό. Μοιράσου πληροφορίες, συνδέσου με τους fan σου, αλήθειες ή ψέματα που λέγονται για εσένα, διασκέσασε, κάνε πλάκα με τον εαυτό σου, κάνε πλάκα με τους ανθρώπους. Βοήθα τα ζώα να σωθούν». Κι εμείς συμφωνούμε μαζί της!