Kanye West: Η νέα του σύντροφος περιγράφει τα δύο πρώτα ραντεβού και μοιράζεται φωτογραφίες τους - Η παράξενη σύμπτωση σχετικά με την Kim

07.01.2022
Kanye West: Η νέα του σύντροφος περιγράφει τα δύο πρώτα ραντεβού και μοιράζεται φωτογραφίες τους - Η παράξενη σύμπτωση σχετικά με την Kim
Η Julia Fox επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον διάσημο ράπερ γράφοντας σε πρώτο πρόσωπο για το πρώτο και το δεύτερό τους ραντεβού.

Οι φήμες κυκλοφορούν εδώ και λίγες μέρες και χθες επιβεβαιώθηκαν με τον πιο επίσημο τρόπο. Ο Kanye West -ή Ye, όπως θέλει να λέγεται ο ίδιος, πια- είναι ζευγάρι με την ηθοποιό Julia Fox και δεν το κρύβουν.

Η νεαρή ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από το "Uncut Gems" υπογράφει άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Interview.com με τίτλο "Date Night" και περιγράφει το πρώτο της ραντεβού με τον Ye, συνοδεία φωτογραφιών του Kevin Leyva.

«Γνώρισα τον Ye στο Μαϊάμι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και η σύνδεση μεταξύ μας ήταν στιγμιαία. Η ενέργειά του είναι τόσο ευχαριστη. Έκανε τόσο εμένα όσο και τους φίλους μου να γελάμε, να χορεύουμε και να χαμογελάμε όλο το βράδυ. Αποφασίσαμε να διατηρήσουμε την ενέργεια αυτή και πήγαμε στη Νέα Υόρκη για να παρακολουθήσουμε το Slave Play. Η πτήση του Ye προσγειωνόταν στις 6, το έργο ξεκινούσε στις 7 και εκείνος ήταν ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ. Εντυπωσιάστηκα. Μετά την παράσταση αποφασίσαμε να πάμε για δείπνο στο Carbone, που είναι ένα από τα αγαπημένα μου εστιατόρια. Προφανώς.
Στο εστιατόριο ο Ye σκηνοθέτησε μια ολόκληρη φωτογράφηση για μένα ενώ ο κόσμος δειπνούσε! Όλοι ενθουσιάστηκαν και μας επεφημούσαν όσο αυτό συνέβαινε. Μετά το δείπνο ο Ye είχε μία έκπληξη για μένα. Εννοώ, είμαι ακόμη σοκαρισμένη. Ο Ye γέμισε μια σουίτα ξενοδοχείου με ρούχα. Το όνειρο κάθε κοριτσιού πραγματοποιημένο. Ένιωσα σαν τη Σταχτοπούτα. Δεν ξέρω πώς το έκανε ή πώς κατάφερε να τα έχει όλα εκεί την κατάλληλη στιγμή. Όμως εξεπλάγην. Αλήθεια, ποιος κάνει τέτοια πράγματα στο δεύτερο ραντεβού; Ή γενικότερα; Δεν ξέρω πού πηγαίνουν τα πράγματα αλλά αν αυτή είναι μια ένδειξη για το μέλλον, λατρεύω τη διαδρομή», έγραψε η Julia, πανευτυχής!

Η παράξενη σύμπτωση σχετικά με την "πρώην" και τον "νυν" της

Και ενώ η είδηση για τη νέα σχέση του Kanye κάνει τον γύρο του διαδικτύου δεν είναι λίγοι εκείνοι που την αμφισβητούν στο σύνολό της. Αφενός δεν έχει περάσει τόσος καιρός από τη στιγμή που ο ράπερ εκλιπαρούσε δημόσια την Kim να τον δεχτεί πίσω, αφετέρου, το παρελθόν της Julie Fox με τον Pete Davidson, τον νυν σύντροφο της Kardashian προκαλεί "υποψίες".

Μια φωτογράφηση των Davidson και Fox για το Paper Mag πριν από δύο χρόνια έχει κινήσει το ενδιαφέρον στο Twitter