Charlize Theron: Η γλυκιά φωτογραφία να κοιμάται αγκαλιά με την κόρη της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

07.01.2022
Charlize Theron: Η γλυκιά φωτογραφία να κοιμάται αγκαλιά με την κόρη της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Η Charlize Theron μπορεί να μη γιόρτασε και την πιο λαμπερή παραμονή Πρωτοχρονιάς της ζωής της, αλλά σίγουρα είχε πέρασε μια πολύ γλυκιά βραδιά ξεκινώντας το 2022. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πέρασε το βράδυ, όπως πολλές από εμάς, στο σπίτι, ξαπλωμένη στον καναπέ δίπλα σε ένα αναμμένο τζάκι.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, τη βλέπουμε να κοιμάται στον καναπέ, αγκαλιά με μια από τις κόρες της, η οποία φορά μια θερμαινόμενη συσκευή μασάζ στα μάτια της που έχει γίνει μόδα στο TikTok. Οι δυο τους είναι σκεπασμένες με μια χρωματιστή κουβέρτα με αρκουδάκια Care Bears, κάνοντας αυτή τη στιγμή τόσο αθώα και γλυκιά.

Aπό την άλλη πλευρά της Theron, κοιμόταν το ένα από τα τέσσερα σκυλιά της — μια μικρή λευκή χνουδωτή μπάλα. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, «Νέα χρονιά, ίδια ενέργεια. Έλα 2022, μη γίνεσαι σκύλα!» Όλοι μάλλον συμφωνούμε με τη γνώμη της μετά από όλα αυτά που βιώνουμε.

Συγκλονίζει η Charlize Theron: "Το παιδί μου, που νόμιζα ότι ήταν αγόρι, τελικά είναι... κορίτσι"

Η Theron ήταν ειλικρινής όταν στράφηκε στην οικογένεια και τους φίλους της για να τη βοηθήσουν να μεγαλώσει τις κόρες της, την εννιάχρονη Jackson και την πεντάχρονη August – μάλιστα έχει παραδεχτεί ανοιχτά ότι δεν έχει «όλες τις απαντήσεις» ως λευκή μαμά που μεγαλώνει δύο μαύρα παιδιά. «Έχω αληθινή επίγνωση, όπως όλοι οι γονείς - ξέρουμε πού είμαστε αδύναμοι και ξέρουμε πού είμαστε πλούσιοι», είπε παλαιότερα στο περιοδικό Essence.

Είπε μάλιστα ότι είναι ευγνώμων για την «απίστευτη κοινότητα των δυνατών μαύρων γυναικών» της, που την έχουν βοηθήσει με σημαντικά πράγματα όπως το πώς να περιποιείται τα μαλλιά των δύο κοριτσιών της. «Έτσι με βοήθησαν και εξαιτίας τους νιώθω αυτή τη μεγάλη εμπιστοσύνη στο να μεγαλώνω τα κορίτσια μου», αποκάλυψε. Απ' ότι φαίνεται, η οικογένεια συνυπάρχει υπέροχα και αυτό φάνηκε από αυτό που όλες είδαμε: από τις ήρεμες στιγμές των Χριστουγεννιάτικων διακοπών - η μαμά, οι κόρες και τα κουτάβια.

Η Charlize Theron περιγράφει τη νύχτα που η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της