Η Χριστίνα Μπόμπα δίνει τη δική της απάντηση στους επικριτές της

03.01.2022
Η Χριστίνα Μπόμπα δίνει τη δική της απάντηση στους επικριτές της
"Αυτό θέλουμε και αυτό κάνουμε"

Η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε καλεσμένη στην εκοπομπή "Πρωινό" και έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά τη γέννηση των διδύμων παιδιών της, μιλώντας για την προσωπική της ζωή με τον συζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, για τη νέα της καθημερινότητα με τα δίδυμα κορίτσια της, το νέο τους σπίτι, αλλά και τα επιχειρηματικά της βήματα. Εκτός αυτού, η influencer αναφέρθηκε σε όσους κατηγορούν την ίδια και τον Σάκη Τανιμανίδη ότι υπερπροβάλλουν την προσωπική τους ζωή μέσα από τα social media.

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Δείχνουν για πρώτη φορά τα πρόσωπα των παιδιών τους​

"Αυτό θέλουμε και αυτό κάνουμε, και ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που θέλει κι αυτό που αισθάνεται, εφόσον δεν προσβάλλει και δεν ενοχλεί κάποιον άλλον, δεν έχει λόγο να ακούσει τον άλλον. Ο καθένας έχει άποψη για εμένα, για τον Σάκη, για εσάς, για όλους. Αυτό που θεωρεί υπερπροβολή κάποιος για μένα δεν είναι υπερπροβολή, αλλά μία φυσιολογική χρήση των social media ενός ζευγαριού που είναι ενεργό. Όταν δηλαδή είμαι όλη μέρα με τα μωρά μου, θα δείξω τα μωρά μου. Όταν ήμουν όλη μέρα στη δουλειά μου, θα δείξω τη δουλειά μου. Είναι μία συνέχειά μου, ένας τρόπος έκφρασης, έχω άμεση επικοινωνία με τον κόσμο που με ακολουθεί. Τώρα πια γυναίκες που είναι σε αντίστοιχη θέση με εμένα, πιο πριν γυναίκες που ήθελαν να ταξιδέψουν. Ανάλογα με το τι ασχολούμαι, υπάρχει επικοινωνία και αυτό εμένα μου αρέσει, αλλά και στον Σάκη. Γενικά δεν είμαστε άνθρωποι που είμαστε κλειστοί. Είμαστε πολύ ανοιχτοί και επικοινωνιακοί", είπε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτός είναι ο καλεσμένος της εκπομπής της που πήγε την τηλεθέαση στην κορυφή

Μιλώντας για τις κόρες της, είπε ότι "είναι άλλοι χαρακτήρες, με άλλες συμπεριφορές και άλλο ταμπεραμέντο. Η Αριάνα εκφράζει τα συναισθήματά της έντονα, και το κλάμα και το γέλιο της και διεκδικεί τη μαμά της ενώ η Φιλίππα είναι πιο ανεξάρτητη. Οι πρώτοι δύο μήνες ήταν πολύ χαρούμενοι και πολύ δύσκολοι. Είχε πολλή κούραση. Είναι δύσκολο στην αρχή αλλά μετά η χαρά είναι μεγάλη. Τρέμω για τα παιδιά μου κι εύχομαι η νέα γενιά να μην μεγαλώσει με βλέμμα πως θα γίνει πιο επιτυχημένη ή θα πατήσει πάνω σε άλλους, αλλά να μεγαλώσουμε παιδιά που θα κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο".