Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte είναι το νέο ζευγάρι της showbiz

29.12.2021
Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte είναι το νέο ζευγάρι της showbiz
Πρόκειται για την πρώτη σχέση της ηθοποιού μετά το χωρισμό της με τον Πάνο Μουζουράκη

Το νέο ζευγάρι της showbiz φαίνεται πως είναι η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte, καθώς όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Mega Καλημέρα", ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK! απαθανάτισε την ηθοποιό και τον τραγουδιστή σε γνωστό εμπορικό κέντρο να κάνουν χαρούμενοι τη βόλτα τους.

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Ο γιος τους έγινε ενός έτους - Η νέα φωτογραφία του που μοιράστηκαν

Παρόλο που κανείς τους δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τις φήμες, οι δυο τους φάινονται ερωτευμένοι, ενώ το δημοσίευμα τους θέλει ζευγάρι από το καλοκαίρι.

Αλίκη Βουγιουκλάκη - Το Δόλωμα: Μία άγνωστη ιστορία από την κορυφαία ταινία

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια σχέση της Μαρίας Σολωμού μετά τον χωρισμό της από τον Πάνο Μουζουράκη, τρία χρόνια πριν, με τον οποίο ήταν σε σχέση για οκτώ χρόνια. Η σχέση τους έληξε όταν εκείνος αποφάσισε να κυνηγήσει τα επαγγελματικά του όνειρα στο Los Angeles.

«Όταν ψάχνεις κάτι συνήθως δε σου έρχεται. Δεν μπορείς να το εκβιάσεις αυτό. Πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου», είχε πει πριν λίγο καιρό η ίδια στην εκπομπή The 2Night Show. «Θα ήθελα κάτι το οποίο να είναι στη φόρμα τη δική μου. Θα αλλάξω το μοτίβο της σχέσης. Πρέπει να βρω κάτι άλλο, ένα άλλο μοτίβο σχέσης να μου ταιριάζει. Είναι ωραίο πράγμα ο έρωτας», συμπλήρωσε η ηθοποιός, η οποία έχει αποκτήσει ένα γιο από σχέση της με τον Μάριο Αθανασίου.