GNTM 4: Η Κυβέλη αποκάλυψε ότι είναι ζευγάρι με τον Ντίνο - Η αμήχανη αντίδραση εκείνου και η παράξενη σύμπτωση [video]

21.12.2021
GNTM 4: Η Κυβέλη αποκάλυψε ότι είναι ζευγάρι με τον Ντίνο - Η αμήχανη αντίδραση εκείνου και η παράξενη σύμπτωση [video]
Μια κρυφή σχέση που, ίσως, αποκαλύφθηκε νωρίτερα από ότι έπρεπε;

Ο τελικός του φετινού GNTM έστεψε νικήτρια τη 19χρονη Κυβέλη Χατζηευστρατίου η οποία παρά τον πόλεμο που δέχτηκε από τους συμπαίκτες της κατάφερε να μετατρέψει κάθε disavantage σε avantage και να κερδίσει το έπαθλο. Εκτός από το έπαθλο, όμως, η Κυβέλη φαίνεται ότι κέρδισε και τον έρωτα.

Το ότι εκείνη και ο Ντίνος είχαν έρθει πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι το ξέραμε, δεν το είχαν κρύψει. Ακόμη και όταν εκείνος βγήκε από το σπίτι το είχε παραδεχτεί. Μέχρι εκεί. Όπως προκύπτει, ύστερα από τις σημερινές της αποκαλύψεις, όμως, μάλλον όταν πριν από μερικά επεισόδια η Κυβέλη "έδωσε" κανονικότατα τα ζευγάρια του σπιτιού παρέλειψε να αναφέρει ένα.

Τότε, η Κυβέλη είχε μιλήσει για την Όλγα και τον Στυλιανό, που δεν είχαν κρυφτεί καθόλου, και την Ειρήνη με τον Ναπολέοντα που ήταν κάπως πιο... συγκρατημένοι. Για τον εαυτό της, όμως, και τον Ντίνο δεν είπε κάτι. Πού, όπως φαίνεται, θα έπρεπε!

Και εξηγούμε:

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: "Υπήρχαν μέρες που έκλαιγα όλο το βράδυ"

Σε κάθε τους κοινή εμφάνιση στο παιχνίδι οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διακριτικοί, όπως και κατά τις δηλώσεις τους στην κάμερα με το τέλος του παιχνιδού. Μέχρι που δεν ήταν.

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Ντίνος Κρίτσης άκουσε μαζί με όλο το πάνελ δηλώσεις της Κυβέλης αμέσως μετά τη νίκη της να παραδέχεται δημοσίως ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Πάγωσε ο Ντίνος και ψέλλισε "Το' πε" μην πιστεύοντας στ' αυτιά του. Όταν αμέσως μετά το τέλος του βίνεο η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε "Τα' χετε τελικά;" εκείνος απάντησε αμήχανα "Ναι, έτσι φαίνεται"...

Η συνέχεια ήταν πιο αμήχανη, όμως στο τέλος το παραδέχτηκε κι εκείνος. Έτσι φαίνεται ότι είναι, αλλά μάλλον δεν είχαν συμφωνήσει τι και πότε θα πουν δημοσίως!

Σε κάθε περίπτωση, ιδού το βίντεο με τα... φανερώματα!

Μία περίεργη σύμπτωση

Αναμένοντας την πρώτη κοινή πόζα του ζεύγους, όπως προκύπτει, δεν μπορούμε παρά να παρατηρήσουμε ότι κανείς από τους δύο δεν έχει κάνει ακόμη ανάρτηση στο instagram από τη στιγμή που αποχώρησαν από το παιχνίδι και ναι μεν η Κυβέλη δεν έχει πολύ καιρό που είναι "έξω", αλλά ο Ντίνος θα έπρεπε, λογικά, να έχει ήδη δώσει το "παρών".

Ποιος ξέρει... Ίσως να περιμένουν να ποζάρουν μαζί; Θα δείξει.

Η τελευταία ανάρτηση της Κυβέλης έχει γίνει στις 15 Ιουνίου.

Η τελευταία ανάρτηση του Ντίνου στις 16 Ιουνίου