Σκύλος δάγκωσε το πρόσωπο της Έλενας Χριστοπούλου (βίντεο)

29.11.2021
Σκύλος δάγκωσε το πρόσωπο της Έλενας Χριστοπούλου (βίντεο)
"Το μάτι μου είναι κατεβασμένο" είπε η ίδια

Στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε ένα ατύχημα που είχε, καθώς το σκυλί φίλη της την τραυμάτισε στο δεξί της μάτι. Ευτυχώς, η ίδια αντιμετώπισε το περιστατικό με χιούμορ.

Η Κατερίνα Στικούδη γιορτάζει και μοιράστηκε την πρώτη εικόνα του γιου της

"Το μάτι μου είναι κατεβασμένο. Ήμουν σε έναν καναπέ μια φίλης μου που έχει ένα σκυλάκι γέρικο και κουφό. Και έτσι όπως καθόμασταν, το χάιδευα, το χάιδευα και κάποια στιγμή πήγα κοντά του να το φιλήσω. Και γύρισε και με δάγκωσε στο μαλακό μέρος του ματιού. Φοβήθηκε το κακόμοιρο. Αφού πήγα από πάνω του. Η ιδιοκτήτρια με πήρε τηλέφωνο και με ρωτούσε πως είμαι και ότι ντρέπεται. Της λέω "γιατί, εσύ με δάγκωσες;” Και γελούσαμε. Τι να κάνω τώρα, το ήθελε και το σκυλάκι;" είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Τι απαντά ο Αποστόλης Τότσικας σε όσους σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας με τη σύζυγό του

Η ίδια επίσης αναφέρθηκε στις δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή, πως η Έλενα Χριστοπούλου "επειδή έχει ένα μαγαζί με ρούχα αυτό δε σημαίνει πως ξέρει από μόδα", λέγοντας:"Την έχω ακούσει επανειλημένα να μιλάει για μένα και να λέει την άποψη της, είναι σεβαστή, δημοκρατία έχουμε, να είναι καλά. Εγώ χαίρομαι που φέτος είναι με την Ηλιάνα και τα πάνε πολύ καλά οι δυο τους. Κρίνω σώματα σα να είμαι κρεοπώλης; Δε ξέρω τι εννοεί και δε θέλω να πω παραπάνω πράγματα για αυτό".

Σχετικά με τα γυρίσματα του "Ελλάδα έχεις ταλέντο" στο οποίο θα συμμετέχει, είπε ότι λόγω της νόσησης του Γρηγόρη Αρναούτογλου από τον COVID, υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση αλλά ότι πλέον συνεχίζουν κανονικά.