Το διαζύγιο του Johnny Depp και της Amber Heard θα εξερευνηθεί σε ένα νέο ντοκιμαντέρ

21.11.2021
Το διαζύγιο του Johnny Depp και της Amber Heard θα εξερευνηθεί σε ένα νέο ντοκιμαντέρ
Ένα νέο ντοκιμαντέρ επικεντρώνεται στον ταραχώδη γάμο και τη δικαστική μάχη μεταξύ των δύο ηθοποιών

Ο ταραγμένος γάμος και το αμφιλεγόμενο διαζύγιο του Johnny Depp και της Amber Heard είναι το θέμα μιας νέας σειράς ντοκιμαντέρ δύο επεισοδίων από την Discovery+. Το ντοκιμαντέρ θα δείξει τις διαφορετικές οπτικές γωνίες μεταξύ των δυο ηθοποιών, με το ένα επεισόδιο να εστιάζει στην οπτική γωνία του Depp, και το άλλο επεισόδιο να επικεντρώνεται στην πλευρά της ιστορίας της Heard.

Η σειρά, με τίτλο "Johnny vs Amber", θα έχει μαρτυρίες από δικηγόρους και για τους δύο σταρ, καθώς και για όσους βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι. Θα εξετάσει επίσης εκτεταμένα πλάνα και ηχογραφήσεις που κινηματογραφήθηκαν από το ίδιο το πρώην ζευγάρι. "Μέσα από τις κασέτες, τα βίντεο στο σπίτι και τα γραπτά μηνύματα που εμφανίζονται στο δικαστήριο, θα δοθεί στους θεατές μια σπάνια και σημαντική εικόνα ενός γάμου που πήγε τραγικά στραβά για να κατανοήσουν καλύτερα το εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας", είπε ένας από τους παραγωγούς.

Jake Gyllenhaal: Έξαλλος με την Taylor Swift η οποία «φωτογραφίζει» τη σχέση τους με το νέο τραγούδι της

Η Heard υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Depp το 2016 και αργότερα τον κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία. Ο Depp αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Ένας δικαστής οριστικοποίησε το διαζύγιό τους τον Ιανουάριο του 2017 με την Heard να λαμβάνει συμβιβασμό 7 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι δικαστικές τους διαμάχες συνεχίστηκαν όταν ο Depp μήνυσε τη Heard για συκοφαντική δυσφήμιση, αφού η ηθοποιός έγραψε ένα άρθρο για την Washington Post το 2018 σχετικά με την επιβίωσή της από ενδοοικογενειακή βία. Τότε, οι δικηγόροι του Depp είχαν δηλώσει: "Ο κ. Depp δεν κακοποίησε ποτέ την κα Heard. Οι ισχυρισμοί της εναντίον του ήταν ψευδείς και αποτελούσαν μέρος μιας περίτεχνης φάρσας για να δημιουργήσουν θετική δημοσιότητα για την κ. Heard και να προχωρήσει την καριέρα της".

Σε απάντηση στη μήνυση, ο εκπρόσωπος της Heard είπε στο PEOPLE είχε δηλώσει: "Αυτή η επιπόλαιη ενέργεια είναι μόνο η τελευταία από τις επανειλημμένες προσπάθειες του Johnny Depp να φιμώσει την Amber Heard. Δεν θα φιμωθεί. Οι ενέργειες του Depp αποδεικνύουν ότι δεν μπορεί να αποδεχτεί η αλήθεια της συνεχιζόμενης καταχρηστικής συμπεριφοράς του. Όμως, ενώ φαίνεται να θέλει να αυτοκαταστρέφεται, θα νικήσουμε αυτήν την αβάσιμη αγωγή και θα τερματίσουμε τη συνεχιζόμενη άθλια παρενόχληση του".