Η Chrissy Teigen έκανε ένα πάρτυ με θέμα το "Squid Game" και προκάλεσε αντιδράσεις

21.11.2021
Η Chrissy Teigen έκανε ένα πάρτυ με θέμα το "Squid Game" και προκάλεσε αντιδράσεις
Οι χρήστες των social media θεώρησαν πως το μοντέλο έχασε το νόημα της σειράς

Πρόσφατα, η Chrissy διοργάνωσε ένα τεράστιο πάρτι με θέμα την επιτυχημένη σειρά "Squid Game" στο σπίτι της, αλλά ο τρόπος με τον οποίο το έκανε προκάλεσε έντονες αρνητικές αντιδράσεις. Η Chrissy και ο σύζυγός της, John Legend, προσέλαβαν ακριβούς διοργανωτές για να μετατρέψουν την έπαυλη τους στο πλατό της σειράς - υπήρχε μια σκάλα-λαβύρινθος, κουκέτες, μεγάλοι κουμπαράδες γεμάτοι με μετρητά και σερβιτόροι που φορούσαν τις στολές από τους φύλακες.

Η Kim Kardashian και ο Pete Davidson είναι όντως ζευγάρι - Οι φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τη σχέση τους

Το πάρτι περιελάμβανε επίσης παιδικά παιχνίδια, όπως ένα τανκ, μουσικές καρέκλες, κρυφτό και καρφώστε την ουρά στον γάιδαρο. Και ο νικητής των «παιχνιδιών» πήρε έπαθλα. Όπως μια πτήση για την κοιλάδα Napa και δείπνο για δύο στο French Laundry.

Πολλοί χρήστες των social media, ωστόσο, έσπευσαν να επισημάνουν ότι διοργανώνοντας ένα τόσο πλούσιο πάρτι, η Chrissy έχασε το νόημα της σειράς. Η υπόθεση της σειράς αφορά ανθρώπους γεμάτους χρέη που συμφωνούν να παίξουν μια θανατηφόρα σειρά παιχνιδιών. Ο νικητής, που έχει ελάχιστες πιθανότητες να κερδίσει, λαμβάνει εκατομμύρια χρήματα, ζει σε κακές συνθήκες και υποβάλλεται σε ακραίες δοκιμασίες για την απόλαυση των εξαιρετικά πλούσιων "VIP". Στην ουσία, πρόκειται για την αποτύπωση της ανισότητας πλούτου, που είναι ένα σημαντικό παγκόσμιο ζήτημα.

Μερικά από τα σχόλια που δέχθηκε ανέφεραν "Γιατί οι πλούσιοι πάντα χάνουν το νόημα;" και "Μια εκατομμυριούχος κάλεσε τους πλούσιους φίλους της για να αναπαραστήσουν το 'Squid Game' που έχει ως βάση του τη βία του καπιταλισμού".