Αυτή είναι και επισήμως η πλουσιότερη μουσικός στον κόσμο

05.08.2021
Αυτή είναι και επισήμως η πλουσιότερη μουσικός στον κόσμο
Ανακηρύχθηκε δισεκατομμυριούχος

Η Robyn Fenty, γνωστή στον κόσμο ως Rihanna, όταν ξεκίνησε το Fenty Beauty το 2017, προσπάθησε να δημιουργήσει μια εταιρεία καλλυντικών που θα συμπεριλάμβανε "γυναίκες που είναι παντού ευπρόσδεκτες". Λίγα χρόνια αργότερα, το ίδιο brand την βοήθησε να μπει σε μια από τις πιο αποκλειστικές τάξεις του κόσμου: Αυτή των δισεκατομμυριούχων.

Η Jennifer Aniston απαντά: Ήταν τελικά σε διάλειμμα η Rachel και ο Ross;

Η Rihanna αξίζει τώρα 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes - καθιστώντας την την πλουσιότερη γυναίκα μουσικό στον κόσμο και δεύτερη μετά την Oprah Winfrey ως την πλουσιότερη γυναίκα ψυχαγωγός. Αλλά δεν είναι η μουσική της που την έκανε τόσο πλούσια. Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της (περίπου 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια) προέρχεται από την αξία της Fenty Beauty, από την οποία το Forbes μπορεί πλέον να επιβεβαιώσει ότι κατέχει το 50%. Τα περισσότερα από τα υπόλοιπα βρίσκονται στο μερίδιό της στην εταιρεία εσωρούχων της, Savage x Fenty, αξίας περίπου 270 εκατομμυρίων δολαρίων, και τα κέρδη της από την καριέρα της ως μουσικός και ηθοποιός.

Chrissy Teigen: Ανέβασε βίντεο με τις ουλές στο στήθος της. «Έκανα δύο ανορθώσεις μέχρι τα 35 μου!»

Σύμφωνα με το Forbes, η Fenty Beauty αξίζει 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια, και όλα δείχνουν ότι η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται. Η Fenty Beauty δεν είναι η μόνη μάρκα της Rihanna που ανέρχεται σε δισεκατομμύρια δολάρια. Τον Φεβρουάριο η σειρά εσωρούχων της Savage x Fenty συγκέντρωσε χρηματοδότηση 115 εκατομμυρίων δολαρίων.