Ο Κρατερός Κατσούλης έβαλε μαλλιά και δείχνει με μεγάλη άνεση το Πριν και το Μετά

02.06.2021
Ο Κρατερός Κατσούλης έβαλε μαλλιά και δείχνει με μεγάλη άνεση το Πριν και το Μετά
Τελείως ακομπλεξάριστος ο έλληνας ηθοποιός που όχι μόνο δεν έκρυψε την επέμβαση προσθετικής που έκανε, αλλά τη δημοσιοποίησε ο ίδιος στα social media.

Λίγες εβδομάδες μετά το "αντίο" που είπε στη "Φωλιά των Κου Κου" με σκοπό να επικεντρωθεί στα θεατρικά του σχέδια, ο Κρατερός Κατσούλης φαίνεται ότι επικεντρώθηκε στην υγεία του, αλλά και στην εξωτερική του εμφάνιση.

Στις τελευταίες αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο Instagram βλέπουμε πως αθλείται συστηματικά αλλά ταυτόχρονα φροντίζει τη διατροφή του, ενώ με την τελευταία του ανάρτηση αποκάλυψε μία αισθητική επέμβαση που έκανε στο κεφάλι του, το αποτέλεσμα της οποίας, ξεκάθαρα, απόλαυσε ιδιαίτερα.

Ο λόγος για την προσθετική μαλλιών που έκανε ο Κρατερός Κατσούλης και για την οποία καμαρώνει ευχαριστώντας δημόσια τον γιατρό του. Στις φωτογραφίες του Πριν και του Μετά, οι δυο άντρες ποζάρουν αγκαλιά όλο χαμόγελα. Ιδού και... καλορίζικη η κώμη !

Με την ευκαιρία να θυμήσουμε ότι χθες (1/6/2021) η σύζυγος του Κρατερού Κατσούλη, Κατερίνα Καραβάτου, είχε πολύ "δυνατή", από άποψη συγκίνησης, τηλεοπτική στιγμή όταν μίλησε στον αέρα για την κολλητή της φίλη Μαρία Ηλιάκη που έγινε πρώτη φορά μητέρα.