Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Η κόρη τους είχε γενέθλια και οι φωτογραφίες που μοιράστηκαν είναι απίθανες

15.02.2021
Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Η κόρη τους είχε γενέθλια και οι φωτογραφίες που μοιράστηκαν είναι απίθανες
Έξι ετών έγινε χθες η μικρή Ελένη Πασχαλίδη.

Η κόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ γεννήθηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το 2015 και ολοκλήρωσε την ευτυχία των γονιών της με τρόπο μοναδικό, όπως έχουν παραδεχτεί, επανειλημμένα, αμφότεροι.

Οι περήφανοι γονείς δεν μοιράζονται συχνά φωτογραφίες της θυγατέρας τους στα social media και όταν το κάνουν φροντίζουν να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά της, όμως έχουμε δει αρκετές όλα αυτά τα χρόνια.

Χθες, με αφορμή τα 6α γενέθλια της μικρής είχαμε νέα "χτυπήματα". Η μαμά Υβόννη επέλεξε μια φωτογραφία των δυο τους, όπου, πολύ διακριτικά, κρύβεται το προσωπάκι της μικρής, φυσικά, και στη λεζάντα μοιράζεται ευχές και αγάπη, γραμμένες στα γερμανικά: "Χρόνια πολλά mein kleiner schatz .... #valentinesgirl #6 #topaiditisagapis #blessed #mybabyturns6"

Ένα από τα πάμπολλα μηνύματα που ακολούθησαν την ανάρτηση και μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι αυτό της Μαρίας Μπεκατώρου. Η κολλητή της Υβόννης, κουμπάρα του ζεύγους και νονά της μικρής δεν έκρυψε την συγκίνησή της για τα γενέθλιά της. Ιδού το σχόλιο κάτω από την ανάρτηση της φίλης της, για τη βαφτιστήρα της.

Φυσικά, σχετική ανάρτηση έκανε και ο μπαμπάς Αντώνης με μια γλυκύτατη φωτογραφία αγκαλιά με τις γυναίκες της ζωής του."Όταν η ευλογία γίνεται πραγματικότητα ♥️! Χρόνια πολλά Ελενίτσα μας 🥰 !! @yvonini #valentines", διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού: