Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η ανάρτηση για τους θύτες και τα θύματα και το μπέρδεμα με την πατρότητα του κειμένου

15.02.2021
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η ανάρτηση για τους θύτες και τα θύματα και το μπέρδεμα με την πατρότητα του κειμένου
Πολύ ενεργός στα social media, ο γνωστός ηθοποιός μοιράζεται συχνά σκέψεις και συναισθήματα επί του θέματος. Μία από τις τελευταίες αναρτήσεις του σε story του Instagram, βέβαια, προκάλεσε μία μικρή σύγχυση.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης υπήρξε από την πρώτη στιγμή δυναμικός υποστηρικτής του ελληνικού #MeToo. Η σύζυγός του, Λένα Δροσάκη, άλλωστε είναι μία από τις τρεις ηθοποιούς που κατήγγειλαν διάσημο ηθοποιό και σκηνοθέτη για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Χθες, μοιράστηκε το εξής κείμενο με ένα story του, κείμενο το οποίο αναπαράχθηκε δεόντως από χρήστες του instagram.

"Η μαζική συμπαράσταση στα θύματα μέσα από τη γνώση των γεγονότων είναι αυτό που θα αποκόψει και τις ισχυρές διασυνδέσεις που έχουν οι θύτες. Μόνο αν μαθευτεί τι έκαναν και ποιοι το έκαναν, οι προστάτες θα διαχωρίσουν τη θέση τους για να μην έχουν και οι ίδιοι το κόστος. Τότε αναγκαστικά θα κινηθεί η Δικαιοσύνη", έγραφε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Σήμερα, και ενώ έχουν μεσολαβήσει και άλλα stories τα οποία θα δούμε στη συνέχεια, ο ηθοποιός μοιράστηκε ένα ακόμη, μέσω του οποίου ξεκαθάριζε τα πράγματα σχετικά με την πατρότητα του κειμένου που έκανε τόση εντυπωση, καθώς, όπως φάνηκε, δεν ήταν δική του.

Το κείμενο που μοιράστηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν απόσπασμα από ένα άρθρο του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος φρόντισε μέσα από τα δικά του social media να το καταστήσει σαφές τοις πάσι.

Ιδού τι έγραψε σχετικά ο Μπουρδούμης, λοιπόν.

Στο μεταξύ, βέβαια, είχαν μεσολαβήσει και μερικές ακόμη αναρτήσεις σχετικά με το φλέγον ζήτημα των ημερών, αλλά και μία τρυφερή αφιέρωση στη σύζυγό του με αφορμή τη γιορτή των ερωτευμένων.