Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Οι απίθανες φωτογραφίες που μοιράστηκαν για τα γενέθλια της μικρής τους κόρης

04.01.2021
Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Οι απίθανες φωτογραφίες που μοιράστηκαν για τα γενέθλια της μικρής τους κόρης
Η Αριάδνη έγινε 8 ετών!

Τέσσερα παιδιά έχουν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Τέσσερα παιδιά για τα οποία έχουν επιλέξει ονόματα που ξεκινούν από "Α" (όπως και τα δικά τους, Αναστάσιος και Αικατερίνη).

Άναστασία, Αλέξανδρος, Αριάδνη και Απόλλωνας, λοιπόν.

Χθες, ήταν η μέρα του "Νο3" της όμορφης οικογένειας και οι διάσημοι γονείς ευχήθηκαν στη νεαρή εορτάζουσα και διαδικτυακά.

Ο Σάκης και η Κάτια μοιράζονται συχνά φωτογραφίες των παιδιών τους με διάφορες αφορμές. Χθες, ήταν ημέρα της Αριάδνης και εκείνη είχε την τιμητική της.

"Να είναι η ζωή σου πάντα φωτεινή & ανέφελη σαν το χαμόγελό σου! Χρόνια σου πολλά, Πριγκίπισσά μου! ♥️👑♥️ #birthdaygirl #happybirthday #myprincess #myAriadne", γράφει πλάι στη φωτογρφία που μοιράστηκε ο περήφανος πατέρας και ιδού:

Από την πλευρά της η μαμά Κάτια Ζυγούλη έστειλε τις διαδικτυακές ευχές της στην κόρη της μέσω stories. Μία επίσης γλυκύτατη φωτογραφία μοιράστηκε η διάσημη ελληνίδα καλλονή και ιδού:

Με τη σειρά μας ευχόμαστε "Χρόνια Πολλά" στην Αριάδνη και μοιραζόμαστε δυο ακόμη πανέμορφες οικογενειακές φωτογραφίες που είδαμε στο προφίλ του Σάκη Ρουβά εν μέσω καραντίνας!