Tom Hanks: Ξύρισε τελείως το μαλλί του και αποκάλυψε τον λόγο on camera

03.01.2021
Tom Hanks: Ξύρισε τελείως το μαλλί του και αποκάλυψε τον λόγο on camera
Αυτή κι αν είναι αλλαγή!

Ο Tom Hanks εμφανίστηκε με ένα νέο look αυτές τις μέρες, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν είναι και πολύ ενθουσιασμένος με αυτό. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο The Graham Norton Show στις 29 Δεκεμβρίου, όπου μίλησε για λίγο με τον οικοδεσπότη σχετικά με τη βιογραφική ταινία για τον Elvis Presley, την οποία γυρίζει αυτή την περίοδο. Σύμφωνα με τη συνέντευξη, ο Hanks πρόκειται να υποδυθεί στην ταινία τον μάνατζερ του Elvis, συνταγματάρχη Τοm Parker και για να μπει πραγματικά στον ρόλο, έπρεπε να θυσιάσει τα περισσότερα μαλλιά του και να γίνει φαλακρός για να του μοιάσει.

«Δουλεύω στην ταινία του Baz Lurhmann για τον Elvis Presley - ο Austin Butler [φωτό κάτω] παίζει τον ρόλο του Elvis Presley - και εδώ, επιτρέψτε μου να σας δείξω το φρικτό κούρεμα που έχω κάνει, προκειμένου να παίξω τον συνταγματάρχη Tom Parker», είπε στον οικοδεσπότη του σόου βγάζοντας το καπελάκι του μπέιζμπολ που φορούσε. «Δείτε αυτό το φρικτό look - μπορείτε να το δείτε αυτό; Κοίτα αυτό το πράγμα»! Ο Hanks έδειξε στους τηλεθεατές το πλήρως ξυρισμένο κεφάλι του με λίγα γκρίζα μαλλιά στις πλαινές πλευρές. Αστειευόμενος είπε, «Φόβισα απλώς τα παιδιά. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη που έδειξα το κούρεμα μου».

Δεν είμαστε σίγουρες πότε θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Hanks ή πόσο καιρό θα χρειαστεί ακόμα να έχει το συγκεκριμένο κούρεμα, αλλά τουλάχιστον είναι σίγουρο ότι θα ερμηνεύσει άψογα τον πολυσυζητημένο χαρακτήρα του Τοm Parker.