Οι celebrities με ρεκόρ Guinness

03.01.2021
Οι celebrities με ρεκόρ Guinness
Από τους περισσότερους followers μέχρι τα περισσότερα dislikes και τις περισσότερες selfies

Είτε με τα τραγούδια και τις ταινίες τους είτε με την επιρροή που ασκούν στα social media,αρκετοί celebrities έχουν τα δικά τους ρεκόρ στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness.

Δες και αυτό: Οι celebrities που το 2020 ήταν οι αναπάντεχοι σταρ των social media με απίστευτα βίντεο

Δες παρακάτω τους παγκοσμίου φήμης διασήμους που έχουν μερικά από τα πιο αξιοθαύμαστα ή και περίεργα ρεκόρ μέχρι σήμερα:

Beyoncé: Ρεκόρ βραβείων Grammy
Η τραγουδίστρια κατέχει την πρωτιά για τα περισσότερα βραβεία Grammy που έχει κερδίσει καλλιτέχνης σε μία χρονιά από γυναίκα καλλιτέχνη, το ρεκόρ των περισσότερων υποψηφιοτήτων στην κατηγορία καλύτερο video clip στα MTV VMA και το ρεκόρ των περισσότερων υποψηφιοτήτων στα Grammy για γυναίκα καλλιτέχνη (79 για την ακρίβεια).

Dwayne Johnso: Ρεκόρ για τις περισσότερες selfies

Το 2015, ο ηθοποιός είχε βγάλει 105 selfies σε 3 λεπτά καταφέρνοντας να σπάσει το ρεκόρ, αλλά τη θέση του πήρε το 2018 ο James Smith με 168 selfies στον ίδιο χρόνο.

Eminem: Ρεκόρ λέξεων

Με το τραγούδι του "Rap God", το οποίο κυκλοφόρησε το 2013, ο ράπερ πέτυχε το ρεκόρ των περισσότερων λέξεων με 1560 λέξεις σε 6 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα.

Justin Bieber: Ρεκόρ για τα περισσότερα dislikes σε βίντεο κλιπ

Ο Justin Bieber έλαβε τα περισσότερα dislike σε video με το τραγούδι “Baby”, που όμως ξεπέρασε στη συνέχεια το video “YouTube Rewind 2018”.

Αυτό το είδες; Sex and the City: Επιστρέφει...αλλά χωρίς τη Samantha!

Ariana Grande: Ρεκόρ περισσότερων Instagram Followers από γυναίκα

Η τραγουδίστρια είναι η γυναίκα με τους περισσότερους followers στο Instagram, με πάνω από 185 εκατομμύρια άτομα να την έχουν κάνει follow στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Jennifer Lawrence: Η πιο επιτυχημένη γυναίκα σε ταινίες δράσης
Οι ταινίες Hunger Games και X- Men έκαναν τη Jennifer Lawrence την πιο καλοπληρωμένη γυναίκα σε ταινίες δράσης, με τα συνολικά της έσοδα να φτάνουν τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Martin Scorcese: Ρεκόρ υποψηφιοτήτων στα Όσκαρ

O σκηνοθέτης έχει συνολικά βρεθεί 9 φορές στη θέση του υποψήφιου για Όσκαρ με τις ταινίες: Raging Bull (1981), The Last Temptation of Christ (1989), Goodfellas (1991), Gangs of New York (2003), The Aviator (2005), The Departed (2007), Hugo (2012), The Wolf of Wall Street (2014), και The Irishman (2020).

Vin Diesel: Ρεκόρ περισσότερων like σε post στην ιστορία του Facebook
Όταν ο πρωταγνιστής των ταινιών Fast and Furious ανήρτησε ένα post για τον αδικοχαμένο συμπρωταγωνιστή και φίλο του, Paul Walker, το 2013, έλαβε περισσότερες από 7 εκατομμύρια αντιδράσεις.

Jackie Chan: Ρεκόρ περισσότερων stunts ηθοποιού
Ο ηθοποιός δράσης έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 100 ταινίες από το 1972 και κατέχει το ρεκόρ των περισσότερων stunts που έχουν εκτελεστεί από ηθοποιό.