Matthew McConaughey: "Νόμιζα ότι θα πάω στην κόλαση"

23.10.2020
Matthew McConaughey: "Νόμιζα ότι θα πάω στην κόλαση"
Ο ηθοποιός εξομολογείται για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχθηκε στην εφηβεία του

Στο νέο του βιβλίο «Greenlights», ο Matthew McConaughey αποκαλύπτει πως έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης πολλές φορές όταν ήταν έφηβος.

Δες και αυτό: "Ο πατέρας μου πέθανε ενώ έκανε σεξ"

Στο βιβλίο, εξιστορούνται οι εμπειρίες του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού που κατηγοριοποιούνται ως πράσινα, κίτρινα ή κόκκινα φώτα - με άλλα λόγια, εμπειρίες που τον ανάγκασαν ή να εξελιχθεί, ή να κάνει παύσεις ή να σταματήσει.

Ο McConaughey μοιράζεται διάφορα περιστατικά, μεταξύ άλλων και την εμπειρία του με την σεξουαλική κακοποίηση. Ο ηθοποιός αποκαλύπτει πως η πρώτη φορά που έκανε σεξ δεν ήταν συναινετική και πως "εκβιάστηκε". "Με εκβίασαν να κάνω σεξ για πρώτη φορά όταν ήμουν 15 ετών. Ήμουν σίγουρος ότι θα πάω στην κόλαση για το προγαμιαίο σεξ. Σήμερα, είμαι σίγουρος πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο", γράφει ο ίδιος.

Αυτό το είδες; Η Eva Mendes, ο Ryan Gosling, τα παιδιά τους και οι απίθανες περιπέτειες της καραντίνας

Ο ηθοποιός αποκαλύπτει επίσης πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά από έναν άντρα όταν ήταν 18 ετών ενώ βρισκόταν αναίσθητος στο πίσω μέρος ενός βαν. "Ποτέ δεν αισθάνθηκα θύμα. Έχω πολλές αποδείξεις πως ο κόσμος συνωμοτεί για να με κάνει ευτυχισμένο", λέει χαρακτηριστικά.