Ana de Armas: Ο λόγος που της απαγόρεψαν να την συνοδέψει ο Ben Affleck σε πρεμιέρα ταινίας

05.08.2020
Ana de Armas: Ο λόγος που της απαγόρεψαν να την συνοδέψει ο Ben Affleck σε πρεμιέρα ταινίας
Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου πέντε μήνες

Η Ana de Armas πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του James Bond, No Time to Die, στο ρόλο της σαγηνευτικής Paloma, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα όμως, προκειμένου τα βλέμματα να μείνουν στραμμένα στον Daniel Craig, οι παραγωγοί της ταινίας θέλουν την ηθοποιό να μην συνοδευτεί στην πρεμιέρα από τον αγαπημένο της, Ben Affleck.

Δες και αυτό: Sean Penn: Παντρεύτηκε μυστικά την 28χρονη αγαπημένη του - Είναι κούκλα και κόρη διάσημων ηθοποιών

"Θα ήταν καταστροφικό αν τα βλέμματα στρέφονταν στον Ben και την Ana και επισκιαζόταν η πρεμιέρα", αναφέρει πηγή της βρετανικής εφημερίδας The Sun. Η πρεμιέρα της ταινίας είχε αναβληθεί εξαιτίας της πανδημίας, οπότε οι παραγωγοί θέλουν το επίκεντρο να βρίσκεται στον πρωταγωνιστή, Daniel Craig.

Αυτό το είδες; Ellen DeGeneres: Θα σταματήσει την εκπομπή της για να σώσει τη φήμη της;

Αρχικά, η ταινία αρχικά θα κυκλοφορούσε τον Απρίλιο του 2020, αλλά, όπως συνέβη και με άλλες ταινίες, η πρεμιέρα πήρε αναβολή. Πριν μερικές ημέρες, στην επίσημη σελίδα της ταινίας στο Twitter, ανακοινώθηκε ότι η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Νοέμβριο και στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 20 Νοεμβρίου. Το No Time To Die είναι η 25η ταινία στο franchise του James Bond και είναι η πέμπτη στη σειρά με πρωταγωνιστή τον Craig.

Τα πρώτα δημοσιεύματα για τη σχέση του ζευγαριού άρχισαν να κυκλοφορούν τον Μάρτιο.