Kanye West: Αποσύρει την υποψηφιότητα του για πρόεδρος της Αμερικής

16.07.2020
Kanye West: Αποσύρει την υποψηφιότητα του για πρόεδρος της Αμερικής
Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση υποψηφιότητας για πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του Νοεμβρίου, ο Kanye West τελικά αποσύρεται, ενώ είχε ήδη αποφασίσει και για τον αντιπρόεδρο.

Δες και αυτό: Kanye West: Έθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ

Παρά την στήριξη του φίλου του και μεγιστάνα Elon Musk και την ανακοίνωση του στο Twitter περί «ενοποίησης του οράματος και εμπιστοσύνης στον Θεό», σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα τώρα λένε πως ο 43χρονος αποχωρεί από τον προεκλογικό του αγώνα.

Μέλος της ομάδας εκστρατείας του West δήλωσε στην εφημερίδα The Intelligencer, πως μετά τη συγκέντρωση που έκανε ο rapper και σύζυγος της Kim Kardashian στη Φλόριντα αποφάσισε να μην κατέβει στις εκλογές. "Είναι εκτός, μας τα ακύρωσε όλα. Δεν έχω να πω τίποτα καλό ή κακό για τον Κάνιε. Οποιοσδήποτε υποψήφιος πρόεδρος έχει αυτούς τους ενδοιασμούς την πρώτη φορά".

Αυτό το είδες; Donald Trump: Ο αμερικανός πρόεδρος σταμάτησε να βάφει το μαλλί - Δες τον πρώτη φορά με το φυσικό... λευκό του

Οι τελευταίες αυτές εξελίξεις έρχονται λίγες ημέρες μετά από μία μάλλον δυσάρεστη δημοσκόπηση για τον West, σύμφωνα με την οποία δεν θα συγκέντρωνε ούτε καν 2% εάν κατέβαινε στις εκλογές.