Η συγγένεια Beyoncé και Βασίλισας Ελισάβετ και άλλοι 10 διάσημοι που δεν ήξερες ότι συνδέονται με δεσμούς αίματος

27.08.2020
Η συγγένεια Beyoncé και Βασίλισας Ελισάβετ και άλλοι 10 διάσημοι που δεν ήξερες ότι συνδέονται με δεσμούς αίματος
Στατιστικά, όλοι στη Γη σχετίζονται μεταξύ τους. Με κάθε γενιά, ο αριθμός των προγόνων ενός ατόμου έχει διπλασιαστεί. Έτσι, όταν σκέφτεσαι πόσα άτομα έχεις στο οικογενειακό σου δέντρο, αυτή η ιδέα αρχίζει να έχει πολύ νόημα. Γι 'αυτό μας φαίνεται συναρπαστικό όταν μαθαίνουμε περισσότερα για το ποιος έχει συγγένεια με ποιον. Και από αυτήν την αναζήτηση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι celebrities για τους οποίους συχνά προκύπτουν κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία όταν πρόκειται για γονίδια. Έρευνα που έκανε η ερευνήτρια Susan Bell από το πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια διαπίστωσε ότι το DNA μπορεί να συνδέσει ανθρώπους από διαφορετικά μήκη και πλάτη της Γης. Μάλιστα το site Geni.com μπορεί να κάνει συνδέσεις μεταξύ ανθρώπων από όλο τον κόσμο και να καταλήξει σε πραγματικά απρόσμενα συμπεράσματα.

Σήμερα θα ανακαλύψουμε τις συγγενικές σχέσεις μεταξύ κάποιων διάσημων ανθρώπων που έγιναν από το Geni.com και που ίσως δεν γνωρίζεις ότι είναι γενετικά συνδεδεμένοι. Ενδεχομένως ούτε καν οι ίδιοι το γνώριζαν.

Matt Damon και Ben Affleck

Εκτός από το ότι είναι παιδικοί φίλοι και επιτυχημένοι συνάδελφοι, ο Affleck και ο Damon είναι επίσης 10α ξαδέλφια Αυτό εξηγεί απόλυτα τη χημεία τους και πώς κατάφεραν να κερδίσουν το Όσκαρ από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου για το Good Will Hunting, την πρώτη ταινία που έγραψαν μαζί.

Beyoncé και Βασίλισα Ελισάβετ

Ναι και όμως, η Beyoncé υπερασπίζεται επιτυχώς τον ποπ τίτλο της έχοντας πραγματικά βασιλικό αίμα. Η Beyoncé και η Αυτής Μεγαλειότητα Βασίλισσα Ελισάβετ Β 'είναι 11ες ξαδέλφες (η Beyoncé είναι το παιδί του δεύτερου ξάδελφου της Βασίλισσας), οπότε τεχνικά η Meghan Markle δεν πρέπει να αισθάνεται μόνη ως μέλος της Βρετανικής μοναρχίας.

Kate Middleton και Dakota και Elle Fanning

Οι αδελφές Fanning μπορούν επίσης να υπερηφανεύονται για τη βασιλική τους σχέση καθώς είναι 21ες ξαδέλφες της Δούκισσας του Κέιμπριτζ. Ό, τι κι αν έχει να κάνει με το αίμα τους, λειτουργεί καλά και οι 3 γυναίκες είναι πολύ συμπαθητικές και πανέμορφες.

Πριγκίπισσα Diana και Sarah Ferguson

Η Diana και η Sarah δεν συσχετίστηκαν μόνο μέσω των γάμων τους με τον Πρίγκιπα Kάρολο και τον αδερφό του, Πρίγκιπα Ανδρέα,αλλά μοιράζονται επίσης έναν πρόγονο. Και οι δύο προέρχονται από την Lady Georgiana Spencer, η οποία έζησε τον 18ο αιώνα.

Justin Bieber και Ryan Gosling

Ο Justin Bieber και ο Ryan Gosling αποδεικνύεται, ότι είναι 11α ξαδέλφια ενώ συνδέονται επίσης γενετικά με την τραγουδίστρια Avril Lavigne.

Julianne Moore και Marisa Tomei

Η Tomei ανακάλυψε, πολύ πρόσφατα, ότι η συνάδελφός της Julianne Moore είναι επίσης ξαδέλφη της. Όπως ήταν αναμενόμενο έμεινε έκπληκτη και ένιωσε μεγάλη χαρά, ενώ αποκάλυψε ότι πήγαιναν επίσης μαζί στο σχολείο. Τι μικρός κόσμος! Οι 2 κυρίες πρωταγωνίστησαν μαζί στην ταινία Crazy, Stupid, Love.