Brad Pitt - Jennifer Aniston: Παράδειγμα προς μίμηση για μια καλή σχέση ύστερα από έναν χωρισμό

04.06.2020
Brad Pitt - Jennifer Aniston: Παράδειγμα προς μίμηση για μια καλή σχέση ύστερα από έναν χωρισμό
H σχέση της Jennifer Aniston και του Brad Pitt εξακολουθεί να είναι πολυσυζητημένη. Ακόμα και χρόνια μετά τον χωρισμό τους, απασχολούν τη δημοσιότητα με φήμες ότι τα βρίσκουν ξανά ενώ μια φωτογραφία τους πριν από μερικούς μήνες τους απεικόνιζε πολύ χαρούμενους και θερμούς μεταξύ τους. Ωστόσο δεν είναι πάντα αυτό που φαίνεται με την πρώτη ματιά. Θα επιχειρήσουμε παρακάτω να δούμε την ιστορία της σχέσης τους από μια γωνία που αποδεικνύει ότι μια φιλία είναι κάτι που μπορεί να περάσει από πολλά εμπόδια και να παραμείνει αληθινό.

Ένα σεβαστό τέλος σε μια όμορφη ιστορία

Οι αστέρες του Χόλιγουντ συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1994, χάρη στη φιλία των μάνατζερ τους. «Ήταν αυτός ο γλυκός τύπος από το Μισσούρι» είπε η Aniston για τον Pitt σε μια συνέντευξη. Μοιράζονταν παρόμοια γούστα στη μουσική και είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι ανακοίνωσαν το δεσμό τους στη σκηνή μιας συναυλίας του Sting το 1999. Παντρεύτηκαν το 2000.

Ωστόσο, δυστυχώς, αυτός ο γάμος δεν κράτησε για πολύ καθώς χώρισαν το 2005. Το ζευγάρι εξέδωσε μια ανακοίνωση, λέγοντας ότι ο λόγος για τον χωρισμό τους δεν ήταν το αποτέλεσμα καμίας από τις εικασίες που ανέφεραν οι ταμπλόιντ εφημερίδες, αλλά ήταν περισσότερο μια συνειδητή απόφαση: «Παραμένουμε ευτυχώς αφοσιωμένοι και στοργικοί φίλοι που τρέφουμε μεγάλη αγάπη και θαυμασμό ο ένας για τον άλλο».

Τελικά οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους τον Οκτώβριο του 2005. Παρόλο που αυτό ήταν το πιο δημοφιλές θέμα για τα ΜΜΕ και όπως ήταν αναμενόμενο αναπτύχθηκε πολύ δυσάρεστο κουτσομπολιό, η Aniston και ο Pitt δεν σχολίασαν τίποτα από όλα αυτά. Στην πρώτη της συνέντευξη μετά το διαζύγιο, η Aniston είπε: «Βγήκαμε από αυτήν τη σχέση τόσο όμορφα όσο μπήκαμε σε αυτήν».

Ποτέ δεν μιλάνε άσχημα ο ένας για τον άλλον

Λίγο αργότερα, ο Pitt και η Jolie άρχισαν να εμφανίζονται μαζί. Φυσικά, όπως είπε η Aniston, ήταν πολύ δύσκολο για αυτήν να το αντιμετωπίσει. Ωστόσο, κανένας από αυτούς δεν είπε τίποτα προσβλητικό για τον άλλον, ούτε τότε και ούτε στα χρόνια που ακολούθησαν. Αργότερα, η Aniston, για άλλη μια φορά, ανέφερε ότι ο Brad δεν έκανε ποτέ κάτι κακό όταν ήταν μαζί της.

Ο Pitt παντρεύτηκε την Jolie το 2014 και η Aniston παντρεύτηκε τον Justin Theroux το 2015. Λίγα χρόνια αργότερα και οι δύο χώρισαν.

Ξεκίνησαν να κάνουν παρέα ξανά

Στα 50α γενέθλια της Jen το 2019, ο Brad ήταν μεταξύ των προσκεκλημένων στο πάρτι της και έδειξε ότι ήταν ακόμα καλοί φίλοι. Και οι δύο έχουν επιβεβαιώσει επανειλημμένα ότι είναι απλά φίλοι.

Θα «παραμείνουν πάντα φίλοι»

Βρέθηκαν μαζί στα βραβεία SAG τον Ιανουάριο του 2020 για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια. Κατά τη διάρκεια του show, η Jen γελούσε και χειροκροτούσε την ομιλία του Brad, και όταν η Aniston κέρδισε ένα βραβείο, ο Brad παρακολουθούσε από τα παρασκήνια.

Και πάλι, τα νέα για την επανένωσή τους ήταν παντού. Η τραγουδίστρια Melissa Etheridge, που είναι φίλη και των δύο, ρωτήθηκε για τη σχέση τους. Ωστόσο, η απάντησή της διέλυσε την ίντριγκα: «Αγαπούσα τον Brad και τη Jen μαζί, ήταν όμορφοι και πιστεύω ότι θα παραμείνουν πάντα φίλοι γιατί είναι δύο πολύ ξεχωριστοί άνθρωποι που μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τα πάντα».