Johnny Depp: Ο γιος του έγινε 18 ετών και είναι κούκλος - Η σπάνια φωτογραφία

13.04.2020
Johnny Depp: Ο γιος του έγινε 18 ετών και είναι κούκλος - Η σπάνια φωτογραφία
Γενέθλια είχε πριν από λίγες μέρες ο γιος του διάσημου ηθοποιού και αυτό στάθηκε η αφορμή να τον δούμε, καθότι... ακριβοθώρητος!

Την κόρη του, Lily Rose, σίγουρα την ξέρεις, όμως σε περίπτωση που σου έχει ξεφύγει, σου θυμίζουμε ότι ο Johnny Depp έχει και έναν γιο, και αυτόν από τη μακροχρόνια σχέση του με τη Vanesa Paradis.

Ο Jack, ο οποίος, για την ιστορία πήρε το όνομά του από το κινηματογραφικό alter ego το σταρ, Jack Sparow, τον θρυλικό πειρατή που ενσάρκωσε στις έξι συνολικά ταινίες του franchise "Οι Πειρατές της Καραϊβικής", μόλις ενηλικιώθηκε!

Με την αφορμή αυτή, λοιπόν, η μεγάλη του αδελφή [στη φωτογραφία κάτω με τον πατέρα της], μοιράστηκε μέσω instagram μερικές φωτογραφίες του, που έχουν ήδη γίνει viral, με τα σχόλια για την εμφάνιση του νεαρού, εγκωμιαστικά, τουλάχιστον.

Ο Jack γενικά αποφεύγει τις κοιωνικές εκδηλώσεις και επίσημα δεν τον έχουμε δει πουθενά. Φυσικά και ο φακός τον έχει "τσακώσει" μερικές φορές και παρακάτω μπορείς να δεις κάποιες από αυτές, όπου, βέβαια είναι εμφανής και η εκπληκτική ομοιότητα που έχει με τον διάσημο πατέρα του.

Η Lilly Rose, όμως, φρόντισε να μοιραστεί μια πρόσφατη φωτογραφία του (μαζί με μερικές πιο παλιές, δηλαδή). Μετά τις παιδικές, βλέπουμε τον Jack να κάθεται ημίγυμνος σε μια καρέκλα, κοιτάζοντας τον φακό μέσα από τα γυαλιά ηλίου του και η φωτογραφία έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου σε χρόνο μηδέν. Ιδού και χρόνια πολλά κι από εμάς.