Η Katie Holmes και ο Jamie Foxx δεν είναι πια μαζί: Το τρίτο πρόσωπο και ένα παράδοξο

21.08.2019
Η Katie Holmes και ο Jamie Foxx δεν είναι πια μαζί: Το τρίτο πρόσωπο και ένα παράδοξο
Τίτλοι τέλους ύστερα από έξι χρόνια, φαίνεται ότι έπεσαν στη σχέση των δύο ηθοποιών.

Η είδηση κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Η Katie Holmes και ο Jamie Foxx χώρισαν, και μάλιστα γίνεται μεγάλος λόγος για "κουτσουκέλα" εκείνου, τον οποίο έχουν ήδη "τοποθετήσει" σε άλλη αγκαλιά.

Η σχέση του διάσημου ζευγαριού "μετρά" από το 2013, όμως κρατήθηκε πεισματικά σε αυστηρό "σκοτάδι" επί πολλά χρόνια, με τους ίδιους να μην την έχουν επιβεβαιώσει ποτέ.

Κάποια στιγμή, βέβαια, "χαλάρωσαν" και οι παραράτσι που καραδωκούσαν τους "τσάκωσαν" μαζί -ούτε αυτό δεν είχε γίνει επί χρόνια! Από εκείνη τη στιγμή πραγματοποίησαν μερικές κοινές εμφανίσεις, όμως δεν είχαν ποζάρει ποτέ μαζί στον φακό.

Μέχρι που έφτασε η στιγμή για την πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση σε δημόσια εκδήλωση. Τον περασμένο Μάιο, Holmes και Foxx πόζαραν μαζί στο φετινό Met Gala, παρόλο που, στην ουσία, στο κόκκινο χαλί δεν περπάτησαν μαζί.

Και ακριβώς εκεί βρίσκεται το παράδοξο του πράγματος, καθώς μόλις τρεις μήνες μετά τα... "φανερώματα" προέκυψε χωρισμός!

Σύμφωνα το people.com που επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές, η σχέση των δύο έληξε στα τέλη Μαΐου.

"Έκανε τον κύκλο της. Αυτή η βιομηχανία είναι πολύ δύσκολη για σχέσεις. Ο Jamie πιστεύει ότι η Katie είναι ένας απίθανος άνθρωπος. Είχαν μία πολύ βαθιά σύνδεση. Πρόσφεραν πολλή χαρά και γέλιο ο ένας στον άλλο", μεταφέρουν πηγές του site, την ίδια στιγμή, όμως, που οι "κακές γλώσσες" συνδέουν τον 51χρονο σταρ με τη νεαρή, ανερχόμενη τραγουδίστρια Sela Vave, την οποία, παρεμπιπτόντως, λέγεται ότι ανέλαβε ως μάνατζερ πριν από μερικούς μήνες.

Η ίδια μάλιστα έχει μοιραστεί τη φωτογραφία που βλέπετε κάτω, ευχαριστώντας τον Foxx για τη βοήθειά του. "Πόσο ευλογημένη" νιώθει τονίζει, συγκεκριμένα, στη λεζάντα

I am so grateful to this man! Thank you so much @iamjamiefoxx for everything you do and for believing in me. #feelingblessed 🙏🏽

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sela Vave (@selavave) στις

Η νέα σχέση του Jamie Foxx δεν έχει επιβεβαιωθεί, ωστόσο στον λογαριασμό της Sela Vave "ανέβηκαν" κι άλλες κοινές φωτογραφίες και βίντεο. Ιδού: