Σοβαρά προβλήματα στο γάμο της Ellen DeGeneres και της Portia de Rossi - Πουλάνε το κοινό τους σπίτι

09.07.2019
Σοβαρά προβλήματα στο γάμο της Ellen DeGeneres και της Portia de Rossi - Πουλάνε το κοινό τους σπίτι
Ή, τουλάχιστον, έτσι ισχυρίζεται μεγάλη μέριδα το Τύπου.

H Ellen DeGeneres και η Portia de Rossi πoυλάνε το σπίτι τους στην παραλία της Καλιφόρνια εν μέσω των έντονων φημών για το διαζύγιο τους.

Η DeGeneres και η de Rossi αποφάσισαν να αναθέσουν στο μεσιτικό γραφείο Carpinteria της Καλιφόρνια, την πώληση του σπιτιού τους έναντι 24 εκατομμυρίων δολαρίων. Το ζευγάρι το είχε αγοράσει για 18,6 εκατομμύρια δολάρια πριν από δύο χρόνια, όπως ανέφερε το CNBC.

Το ακίνητο των 637 τ.μ βρίσκεται μέσα σε 4 στρέμματα. Έχει τρία υπνοδωμάτια με μπάνια. Το καθιστικό διαθέτει παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή που είναι ανοιχτά σαν να βρίσκεσαι σε κατάστρωμα και η θέα είναι εκπληκτική καθώς έχουν θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Θες κι άλλα; Η κουζίνα έχει πρόσβαση σε μια εξωτερική αυλή. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει τζάκι και ιδιωτικό αίθριο με θέα στην παραλία. Το κύριο μπάνιο έχει θέα στον ωκεανό.

Το σπίτι έχει πολλαπλά decks και σε ένα από αυτά υπάρχει το κυρίως καθιστικό. Υπάρχει επίσης ένας ιδιωτικός χώρος στον τελευταίο όροφο με τζάκι.

Η πώληση του εν λόγω ακινήτου ήρθε εν μέσω των φημών ότι το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο. Το New Idea δημοσίευσε ένα δημοσίευμα πριν λίγες ημέρες υποστηρίζοντας ότι η DeGeneres και η de Rossi έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους επειδή τσακώνονται πολύ. Στην πραγματικότητα, μιλάνε ελάχιστα πια.

Λέγεται ότι η DeGeneres αναμφισβήτητα ζηλεύει την απόφαση της Portia να επικεντρωθεί στη καριέρα της ως ηθοποιός. Ενώ η De Rossi παλεύει με το σφιχτό πρόγραμμά της, η DeGeneres είναι «απίστευτα απαιτητική» και θέλει να έχει περισσότερο χρόνο μαζί της.

Επίσης, η DeGeneres, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, της κάνει πολλές ερωτήσεις όταν η de Rossi φτάνει στο σπίτι. H δημοφιλής παρουσιάστρια θέλει να παρακολουθεί τις κινήσεις της συζύγου της ειδικά όταν έρχεται αργά στο σπίτι.

Ωστόσο, η DeGeneres ξέρει ότι είναι ήδη παράλογη, αλλά συνεχίζει να το κάνει επειδή δεν είναι συνηθισμένη να είναι μακριά από την Portia. Mια πηγή δήλωσε ότι η DeGeneres δυσκολευόταν να προσαρμοστεί στις αλλαγές αυτές αλλά ήταν πρόθυμη να υποστηρίξει την καριέρα της de Rossi στην πορεία.

Η αλήθεια, βέβαια, ότι "αυτά τα έχουμε ξανακούσει" και το πιο πιθανό είναι να μιλάμε για "παραμύθια" και αυτή τη φορά, όμως, υπάρχει η θεωρία και την καταθέτουμε!

Σε προηγούμενη συνέντευξη της, η DeGeneres ομολόγησε ότι πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο μετά το bullying που υπέστη στο Χόλιγουντ όταν αποκάλυψε ότι ήταν ομοφυλόφιλη αλλά και το κόψιμο, τότε, της εκπομπής της.

«Έφυγα από το L.A., πέρασα μια σοβαρή κατάθλιψη, άρχισα να βλέπω έναν ειδικό και έπρεπε να πάρω αντικαταθλιπτικά για πρώτη φορά στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν τρομακτικό και ήμουν μόνη. Το μόνο που γνώριζα για 30 χρόνια ήταν να δουλεύω και ξαφνικά δεν είχα τίποτα. Επιπλέον, ήμουν έξαλλη. Δεν αισθάνθηκα δικαιωμένη- ήμουν το ίδιο πρόσωπο που ο καθένας πάντα γνώριζε».