Κατακόκκινος αρραβώνας για Katy Perry και Orlando Bloom: Τέτοιο δαχτυλίδι δεν έχουμε ξαναδεί [photos]

15.02.2019
Κατακόκκινος αρραβώνας για Katy Perry και Orlando Bloom: Τέτοιο δαχτυλίδι δεν έχουμε ξαναδεί [photos]
Ύστερα από τρία χρόνια οn/off σχέσης το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του. Και το έκανε ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων με τον πιο κόκκινο φόντο.

Την αποκάλυψη έκανε η μητέρα της τραγουδίστριας μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook, όπου μοιράστηκε τις φωτογραφίες που βλέπετε στη συνέχεια με τη λεζάντα "Κοίτα ποιος αρραβωνιάστηκε χθες".

Διάβασε επίσης: Κωστής Μαραβέγιας - Τόνια Σωτηροπούλου: Ο έρωτάς τους πέρασε και στη... δουλειά! [video]

Περίοπτη θέση στις εικόνες, βέβαια το εντυπωσιακό δαχτυλίδι που πρόσφερε ο Orlando, σε σχήμα λουλουδιού με κόκκινη πέτρα στη μέση και διαμαντάκια στα... πέταλα.

Λίγη ώρα αργότερα, η Katy επιβεβαίωσε την είδηση με τον δικό της τρόπο μέσα από τη σελίδα της στο Instagram και αυτή φωτογραφία κάτω.

"Full Bloom" γράφει στη λεζάντα και αναφέρεται σαφώς τόσο στο λουλουδένιο μονόπετρό της, όσο και στο επίθετο του μέλλοντα συζύγου της.

Η ώρα η καλή να ευχηθούμε εμείς, ενώ ας θυμήσουμε ότι και οι δυο σταρς έχουν από έναν γάμο στο ενεργητικό τους. Η Perry υπήρξε παντρεμένη με τον Russel Brand και ο Bloom με την Miranda Kerr με την οποια έχει και έναν γιο, τον Flynn.