H Rita Ora topless με την κολλητή της στο πιο «ιδιαίτερο» μήνυμα αγάπης

27.07.2018
H Rita Ora topless με την κολλητή της στο πιο «ιδιαίτερο» μήνυμα αγάπης
Mοιράστηκε στο Instagram την πιο «απαγορευμένη» της φωτογραφία.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πεις «χρόνια πολλά» σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Η Rita Ora, όμως, πέρασε τις διαδικτυακές ευχές σε άλλο επίπεδο, με μία και μόνο λήψη.

Η τραγουδίστρια –που ανέκαθεν είχε την πρόκληση στο αίμα της- αποφάσισε να ευχηθεί στην κολλητή της, με την οποία είναι μαζί από παιδιά, με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο: Μία συλλογή φωτογραφιών των δυο τους κατά τη διάρκεια μερικών ταξιδιών τους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στην πρώτη εξ’ αυτών, η δημοφιλής τραγουδίστρια απεικονίζεται να δείχνει το στήθος της στον φωτογράφο, με τη φίλη της να προσπαθεί να καλύψει ό,τι μπορεί με τα χέρια της! Πρόκειται αναμφίβολα για μία από τις πλέον προκλητικές της λήψεις.

Διαβάστε ακόμη: Ο πραγματικός λόγος που η Kylie Jenner αφαίρεσε τα επιθέματα από τα χείλη της είναι καθαρά… επαγγελματικός​

Τι έχει να πει η ίδια γι’ αυτή;

«Δεν πιστεύω πως αυτή τη φωτογραφία έπρεπε να τη δει ο καθένας αλλά… f**ck it! Είναι τα γενέθλιά σοι! Και αυτό εδώ είναι στη μέση της Αφρικής (μυθική στιγμή). Χρόνια πολλά στην καλύτερη φίλη του κόσμου. Γνωρίζουμε η μία την άλλη από τότε που ήμασταν μωρά και είμαι ευγνώμων που είχα τη δυνατότητα να μεγαλώσω μαζί σου. Ας συνεχίσουμε να προσέχουμε η μία την άλλη, να ταξιδεύουμε μαζί στον κόσμο, να χτίζουμε αναμνήσεις και… ας γίνουμε μπαλαρίνες στα 102 μας!», έγραψε η Rita σαρώνοντας στο Instagram.

Η συλλογή αυτή ξεπέρασε εύκολα το μισό εκατομμύριο likes.

Και δεν απορούμε καθόλου…