Η ανάρτηση του μαιευτήρα - σωτήρα μετά τον απεγκλωβισμό που έγινε Viral!

25.07.2018
Η ανάρτηση του μαιευτήρα - σωτήρα μετά τον απεγκλωβισμό που έγινε Viral!
«Σήμερα έκανα το ακατόρθωτο απεγκλώβισα από το ξενοδοχείο το Μάτι την κουνιάδα μου το νεογέννητο της και τον μικρό μου γιο!»

Με αυτά τα λόγια ένας από τους ήρωες της φονικής πυρκαγιάς που δεν άφησε τίποτε όρθιο, ξεκινά να περιγράφει τις στιγμές που έζησε. Ο λόγος για τον Μαιευτήρα-Γυναικολόγο Ιωάννη Καλογήρου ο οποίος έσωσε από τις φλόγες τους δικούς του ανθρώπους μετά το ξέσπασμα της πύρινης λαίλαπας.

Διαβάστε την ανάρτηση του που απολύτως δικαιολογημένα έγινε viral: «Σήμερα έκανα το ακατόρθωτο απεγκλώβισα από το ξενοδοχείο το Μάτι την κουνιάδα μου το νεογέννητο της και τον μικρό μου γιο! Όταν η πυροσβεστική μου είπε μην πάτε θα καείτε τους έγραψα και πήγα μέσα από τις φωτιές…σπίτια καίγονταν παντού αμάξια αριστερά δεξιά όλα καμμένα αλλά όταν ο γιος μου μου έλεγε στο κινητό 7 ετών πνίγομαι μπαμπά είπα τέλος τι κι αν καώ αν πεθάνει ο γιος η ζωή δεν θα έχει κανένα νόημα…βλακεία ΝΑΙ αλλά τα κατάφερα. Καιγόταν όλη η περιοχή το ξενοδοχείο απ έξω. Δεν υπήρχε ρεύμα και εξαερισμός ….μπήκα μέσα στην κάπνα τους βρήκα σε άθλια κατάσταση τους έβαλα στο αμάξι …. Πάλι μέσα από τις φωτιές, ευτυχώς τα λάστιχα δεν πήραν φωτιά και σωθήκαμε! Φυσικά η πυροσβεστική ανύπαρκτη…. αλλά το ηθικό δίδαγμα όταν σας λένε… Όχι μην μασάτε…με πολύ αγάπη ένας ευτυχισμένος μπαμπάς!»

Διαβάστε επίσης: Ανάμεσα στους αγνοούμενους από τη φονική πυρκαγιά και η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη

Δείτε ακόμη: Οι εικόνες που έχουν γίνει viral για τον πιο τραγικό λόγο

Γιώργος Μουλάς