Ρέμος - Μπόσνιακ: Ο κουμπάρος και το προσκλητήριο του γάμου τους

24.07.2018
Ρέμος - Μπόσνιακ: Ο κουμπάρος και το προσκλητήριο του γάμου τους
Η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο του διάσημου ζεύγους έχει αρχίσει και οι πληροφορίες σχετικά αρχίζουν να συγκεντρώνονται σιγά σιγά.

Έπειτα από 8 χρόνια σχέσης και ένα παιδί -η κορούλα τους, Ελένη, είναι σήμερα 3 ετών και μάλλον θα είναι παρανυμφάκι στον γάμο τους- ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ παντρεύτονται τον Σεπτέμβρη. Και παρά τα σενάρια που τους ήθελαν να επιλέγουν τη Μύκονο για τη μεγάλη τους στιγμή, εκείνοι θα μείνουν... Αθήνα!

Το πρώτο προσκλητήριο μορφής "Save The Date" έχει ήδη φτάσει στα χέρια των 200 στενών φίλων και συγγενών που θα παραβρεθούν στο μυστήριο και τους "κλείνει" για τις 15 Σεπτεμβρίου.

Στο μεταξύ, η μέλλουσα νύφη, που λέγεται ότι έχει σχεδιάσει η ίδια το νυφικό της, παρουσίασε χθες μέσω Instagram τον κουμπάρο της, στενό φίλο του Αντώνη Ρέμο, Κώστα Πηλαδάκη.

Κυρίες & Κύριοι....ο Κουμπάρος μου!!!!! #iphotohraphpeopleilove #hobby #piladakis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yvonne Bosnjak (@yvonini) στις

Καμαρώνει η Υβόννη, όμως μια φωτογραφία της δικής της κολλητής λίγο νωρίτερα μπέρδεψε τον κόσμο σχετικά με το αν τελικά υπάρχουν δυο κουμπάροι στο μυστήριο! Μια καλλιτεχνική φωτογραφία της Μαρίας Μπεκατώρου ανέβασε στον λογαριασμό της η Μπόσνιακ, με μια λεζάντα όλο αγάπη. Φυσικά δεν αναφέρεται σε κουμπαριά, αλλά... ποτέ δεν ξέρεις..

That’s what is coming out when you love someone very much ..... #photography #hobby #love #mariampekatwrou ekatwrou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yvonne Bosnjak (@yvonini) στις

Κατά τα άλλα, οι πληροφορίες που θέλουν τον Στέφανο Κορκολή, αγαπημένο καλλιτέχνη της Υβόννης, αλλά και τον Eros Ramazzotti με τον οποίο συνεργάστηκε το περασμένο καλοκαίρι ο Αντώνης Ρέμος, να τραγουδοιύν για το ζευγάρι δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη. Αναμένουμε!