Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφιδά: Γιορτάζουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους!

21.07.2018
Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφιδά: Γιορτάζουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους!
Έχει περάσει ένας χρόνος ακριβώς από την ημέρα που ο Γιάννης Βαρδής παντρεύτηκε την αγαπημένη του Νατάσα Σκαφιδά στο αγαπημένο τους νησί, τη Λήμνο. Πρώτη επέτειος γιορτάζει σήμερα το ευτυχισμένο ζευγάρι που, την ίδια ακριβώς ημέρα βάφτισε και τη μονάκριβη κορούλα του, την Κατερίνα.

O γοητευτικός τραγουδιστής γιόρτασε την ημέρα με τους followers του, ανεβάζοντας μία υπέροχη αυθόρμητη φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους στο instagram του

«21/7. Θες παντρειά; 6 χρόνια γνωριμιας,1 χρόνος γάμου. Σαν σήμερα και γνωριμία και γάμος και βάπτιση της κόρης μας. Δεν θα άλλαζα τίποτα. Σε ευχαριστώ πολύ @natasaskafida μου, που μου πρόσφερες όσα ήθελα και όσα δεν φανταζόμουν», έγραψε ο Γιάννης Βαρδής στο Instagram και συγκίνησε.

Μια παρόμοια φωτογραφία ανέβασε και η πανέμορφη σύζυγός του, Νατάσα στο δικό της instagram με μία επίσης συγκινητική λεζάντα: «21-7 Σαν σήμερα πριν από 6 χρόνια σε γνώρισα,σαν σήμερα πριν απο ένα χρόνο παντρευτήκαμε και βαπτίσαμε την κορούλα μας... Είσαι για εμένα τα πάντα,μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!!! Πάντα μαζί αγαπημένοι και ερωτευμένοι έρωτά μου Happy anniversary my love @giannisvardis»!

Εμείς δεν μπορούμε παρά να ευχηθούμε κάθε ευτυχία στην οικογένεια!