Το μοναδικό ψεγάδι της Kylie Jenner: Έτσι απέκτησε την τεράστια ουλή στο αριστερό της πόδι

19.07.2018
Το μοναδικό ψεγάδι της Kylie Jenner: Έτσι απέκτησε την τεράστια ουλή στο αριστερό της πόδι
H Kylie Jenner αν και το μικρότερο μέλος της οικογενείας Kardashian – Jenner, είναι εκείνη με την πιο μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπο και το κορμί της.

Η 20χρονη reality star και επιχειρηματίας έχει προβεί σε δεκάδες αισθητικές επεμβάσεις μη έχοντας αφήσει… τίποτα όρθιο.

Botox, υαλουρονικό και αργότερα εμφυτεύματα στα χείλη, πρόσθετα ζυγωματικά και αρκετών γραμμαρίων εμφυτεύματα στην περιοχή των γλουτών, μετέτρεψαν την Kylie κυριολεκτικά σε άλλη γυναίκα!

Γι’ αυτό και μέχρι πρότινος, οι θαυμαστές της αδυνατούσαν να καταλάβουν για ποιο λόγο η Kylie δεν έχει «ξεφορτωθεί» μέσω της πλαστικής χειρουργικής την τεράστια ουλή που βρίσκεται στο πίσω μέρος του αριστερού της ποδιού, την οποία μάλιστα δεν έκανε ποτέ την προσπάθεια να κρύψει.

Διαβάστε επίσης: Ασπρόμαυρη λήψη για profile photo στα social media; Να τι δείχνει για τον χαρακτήρα σου

Το μεγάλο αυτό σημάδι κρυβόταν μεν στις φωτογραφίσεις της –και ό,τι απέμενε αφαιρούνταν μέσω Photoshop- κάτι που δεν συνέβη στην τελευταία της, έχοντας στο πλευρό της τον πατέρα της μικρής Stormi, Travis Scott.

Και ο λόγος είναι προφανής: Η παραλίγο δισεκατομμυριούχος αποφάσισε να μιλήσει γι’ αυτή και να αποκαλύψει πώς την απέκτησε!

Σύμφωνα με την ίδια, το σημάδια αυτό τη συντροφεύει από την ηλικία των πέντε ετών, όταν ένα αθώο παιχνίδι με την αδερφή της, Kendall, την έκανε να χτυπήσει πολύ. Οι δυο τους έπαιζαν κρυφτό, όμως όταν η 20χρονη star κρύφτηκε πίσω από μία σιδερένια πόρτα και αποφάσισε να βγει, έπεσε και χτύπησε πολύ όταν ένα μυτερό σίδερο της καρφώθηκε στο πόδι.

Αχ βρε Kylie…