Victoria Beckham: Η συμβουλή που δίνει καθημερινά στην 6χρονη κόρη της, Harper, μιλά στην καρδιά κάθε μαμάς

18.07.2018
Victoria Beckham: Η συμβουλή που δίνει καθημερινά στην 6χρονη κόρη της, Harper, μιλά στην καρδιά κάθε μαμάς
Δεν είναι άγνωστο πως η Victoria Beckham άλλαξε πολύ μετά τη γέννηση των παιδιών της. Έγινε πολύ πιο συγκαταβατική, πιο ήπιων τόνων και σαφώς πιο… ανθρώπινη.

Τα παιδιά της είχαν πολλά να της μάθουν, το ίδιο όμως κι εκείνη σε αυτά.

Η ίδια, λοιπόν, μιλώντας για τη σχέση της με τη μικρή της κόρη, Harper, τόνισε πως καθημερινά έχει κάτι πολύ συγκεκριμένο να της υπενθυμίζει σε κάθε ευκαιρία. Κάτι που θα τη βοηθήσει μεγαλώνοντας να γίνει μία γυναίκα με πίστη στον εαυτό της και απόλυτα ανεξάρτητη.

«Κάθε μέρα όταν η Harper πάει στο σχολείο, ανεβαίνει στα σκαλιά του σχολείου και της δίνω ένα φιλί. Της λέω, 'Harper, είσαι κορίτσι και μπορείς να καταφέρεις το οτιδήποτε. Μπορείς να κάνεις οτιδήποτε θέλεις να κάνεις’», λέει η «Posh» στο Women's Summit του Forbes.

Διαβάστε επίσης: Barbie Feet: Το νέο επικίνδυνο trend στο Instagram που κάνει τις γυναίκες να μοιάζουν… μοντέλα

«Αυτό είναι το μήνυμά μου για εκείνη. Ξέρει πως μπορεί να κάνει τα πάντα και πιθανόν περισσότερα απ' όσα τα αδέρφια της. Μιλάμε γι' αυτό πολύ. Θέλει να γίνει εφευρέτρια και είναι πολύ περήφανη γι' αυτό. Είναι μία δυνατή έξυπνη γυναίκα. Μια… μικρή γυναίκα», συνέχισε η περήφανη μαμά, η οποία έχει πολλούς άντρες να διαχειριστεί στο σπίτι τους.

Πώς να μην έχει αδυναμία στην 6χρονη κόρη της;