Η σχέση της Δούκισσας Νομικού με τον Σωκράτη Κόκκαλη Jr που πέθανε ξαφνικά

16.07.2018
Η σχέση της Δούκισσας Νομικού με τον Σωκράτη Κόκκαλη Jr που πέθανε ξαφνικά
Η είδηση του θανάτου του γιου του Σωκράτη Κόκκαλη έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία χθες. Όπως έγινε γνωστό, ο 34χρονος νέος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά κατά τη διάρκεια επαγγελματικού του ταξιδιού στις ΗΠΑ.

Η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το Ίδρυμα Κόκκαλη χθες και στην οποία διαβάσαμε τα εξής:

"Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018"


Ο Σωκράτης Κόκκαλης Jr ήταν γιος του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη οι οποίοι είναι συντετριμμένοι και περιμένουν να επιστρέψει η σωρός του παιδιού τους στην Ελλάδα προκειμένου να τελεστεί η κηδεία του. [στη φωτό επάνω το ζευγάρι στην κηδεία του Νίκου Κούρκουλου]

Ο άτυχος νέος, που λέγεται ότι έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς, είχε ακόμη τρία αδέλφια, με τους οποίους διατηρούσε άριστες σχέσεις. Τον Πέτρο Κόκκαλη, γιο του πατέρα του και της πρώτης συζύγου του, Σοφία Σκούρα, τον Κωνσταντίνο, και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, γιο της μητέρας του από τον πρώτο της γάμο με τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι ο σύζυγος της Δούκισσας Νομικού, ο οποίος είχε πολύ στενή σχέση με τον μικρότερο ετεροθαλή αδελφό του και οι δυο τους είχαν απαθανατιστεί πολλές φορές μαζί στις κερκίδες του Καραϊσκάκη, καθώς -μεταξύ άλλων- μοιράζονταν και την ίδια αγάπη για τον Ολυμπιακό!