Η Kris Jenner πριν τις πλαστικές ήταν ίδια η Kim Kardashian!

25.05.2018
Η Kris Jenner πριν τις πλαστικές ήταν ίδια η Kim Kardashian!
Ποιος μπορεί να φέρει στο μυαλό του τη διάσημη momager Kris Jenner πριν την ολική… μετάλλαξη; Σίγουρα, κανείς.

Η δαιμόνια μαμά της οικογενείας Kardashian – Jenner, σήμερα δεν προλαβαίνει να μετρά τα εκατομμύρια, τις επαγγελματικές προτάσεις των παιδιών της αλλά και τις αλλαγές στην εμφάνισή της σε σχέση με την πριν τη διασημότητα εποχή της, με το κοινό να δυσκολεύεται να πιστέψει πως κάποτε υπήρξε μία «φυσιολογική» γυναίκα.

Και όταν λέμε «φυσιολογική», εννοούμε μια φρέσκια, όμορφη γυναίκα που δεν είχε πει το «ναι» στις πλαστικές που έμελλε να αλλάξουν όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Σήμερα, οι αλλαγές στα χείλη, τη μύτη, τα ζυγωματικά, ακόμα και στο σχήμα του προσώπου της είναι πολλές. Τότε, η Kris ήταν πολύ διαφορετική και σαφώς πιο γήινη.

Το παρελθόν μας θύμισε η Kim Kardashian με ένα post αφιερωμένο στους γονείς της. Στη λήψη που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απεικονίζεται η Kris με τον μεγαλοδικηγόρο σύζυγό της και πατέρα της Kim, της Kourtney και της Khloe, Robert Kardashian.

Αυτό που όλοι παρατηρούν, πάντως, εκτός από την τεράστια αλλαγή της είναι η εκπληκτική της ομοιότητα με την Kim.

Εμείς, από τη μεριά μας, όσο και να μην εγκρίνουμε τον τρόπο ζωής της, οφείλουμε να της αναγνωρίσουμε πως υπήρξε πανέμορφη.

Δε νομίζετε;

MOM & DAD

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 24 Μάι, 2018 στις 12:05 μμ PDT