Άνθιμος Ανανιάδης: Χωρίζει έναν μήνα μετά τη γέννηση του γιου του; Τι λέει η μητέρα του

25.05.2018
Άνθιμος Ανανιάδης: Χωρίζει έναν μήνα μετά τη γέννηση του γιου του; Τι λέει η μητέρα του
Πανευτυχής χαζομπαμπάς ο γνωστός ηθοποιός υποδέχτηκε τον γιο του στις 21 Απριλίου, αλλά φαίνεται πως τελευταία η σχέση του με τη μητέρα του μωρού περνά μια μεγάλη κρίση.

32 ετών ο Άνθιμος Ανανιάδης, 19 ετών η Μαρία Νεφέλη Γαζή. Ο έρωτάς τους άνθισε και τους χάρισε τον μικρό Τιμόθεο, ο οποίος σύμφωνα και με τους δυο "υπήρξε το μεγαλύτερο δώρο στη ζωή τους".

Εδώ και δυο μέρες όμως, οι φήμες θέλουν το ζευγάρι όχι μόνο να έχει προβλήματα, αλλά να χωρίζει κιόλας! Αφορμή για τις φήμες αυτές στάθήκε το γεγονός ότι η Μαρία Νεφέλη αρχικά σταμάτησε να ακολουθεί τον σύντροφό της στο Instagram - τον έκανε unfollow, κατά το τυπικόν- και στη συνέχεια διέγρψε εξ ολοκλήρου τον δικό της λογαριασμό. Το γεγονός επίσης ότι η 19χρονη χορεύτρια μένει στο πατρικό της σπίτι, έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Μια πρώτη απάντηση δόθηκε σήμερα μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου "Φτιάξε καφέ να στα πω" και συγκεκριμένα από το ρεπορτάζ της Τζωρτζέλας Κόσιαβα, η οποία επικοινώνησε με τη μητέρα του Άνθιμου, Εύη Καραγιάννη και τη ρώτησε σχετικά.

Η κυρία Καραγιάννη, η οποία παρεμπιπτόντως είναι επίσης ηθοποιός και υπήρξε παντρεμένη με τον Κώστας Βουτσά, υπήρξε πολύ διακριτική στην απάντησή της, δεν διέψευσε αλλά ούτε και επιβεβαίωσε τον χωρισμό, τόνισε όμως ότι "έρχονται δηλώσεις από τους άμεσα εμπλεκόμενους". Ιδού και το συγκεκριμένο απόσπασμα: