Ashley Graham: Το διάσημο plus size model μας δείχνει την κυτταρίτιδά του και το χαίρεται

21.03.2018
Ashley Graham: Το διάσημο plus size model μας δείχνει την κυτταρίτιδά του και το χαίρεται
Και το χαιρόμαστε κι εμείς μαζί της.

Ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία γυναικών που τα βάζουν συνεχώς με το σώμα τους επειδή δεν είναι τόσο σφριγηλό, γυμνασμένο και καλλίγραμμο όσο θα ήθελαν; Η Ashley Graham έρχεται να σου βάλει τα γυαλιά.

Μιλάμε για μια γυναίκα που έκανε το όνομά της γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο, αφού σε αντίθεση με τα ελλιποβαρή πρότυπα ομορφιάς του catwalk, εκείνη, στήριξε μέχρι τέλους το juicy της κορμί, αποδεικνύοντας πως τα κιλά δεν είναι παρά ένα νούμερο.

Ποιος είπε ότι μια γυναίκα με περισσότερα κιλά δεν μπορεί να είναι εντυπωσιακή και σούπερ σέξι; Και να το είπε, έχει δει την Ashley;

Το plus size model που κατάφερε να φέρει τα πάνω – κάτω στη μόδα και να γεμίσει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς με πολλά εκατομμύρια, έχει πολλάκις μιλήσει για τη σημασία του να αισθάνεται κανείς καλά με τον εαυτό του. Η γυναίκα αυτή έχει επίσης έχει παραδεχτεί πως τα κιλά της δεν της έκλεισαν καμία σημαντική πόρτα.

«Αγαπώ το κορμί μου όπως είναι», έχει δηλώσει και μας κάνει να την παραδεχόμαστε.,

Και το καλύτερο; Η Ashley δεν είναι μόνο λόγια. Οι λήψεις που ανεβάζει στα social media καθιστούν σαφές πως το «όχι» της στα προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών είναι βροντερό, με την ίδια να τολμά να δείξει κάθε της ατέλεια.

Η τελευταία της λήψη δε, με την κυτταρίτιδά της να πρωταγωνιστεί, μίλησε στην καρδιά όλων των γυναικών, αφού σε αντίθεση με τις περισσότερες stars, εκείνη ουδεμία αγάπη έχει στην πλασματικά τέλεια εικόνα που όλες πασχίζουν να βγάλουν προς τα έξω.

Εύγε Ashley!