Kim Kardashian: Πόλεμος στο instagram με την φωτογραφία που την έβγαλε η κόρη της

09.02.2018
Kim Kardashian: Πόλεμος στο instagram με την φωτογραφία που την έβγαλε η κόρη της
Για άλλη μια φορά η Kim Kardashian βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Είναι εξάλλου αυτό που γνωρίζει καλά όσο καμία. Δεν είναι λίγες οι φορές που η star έχει προκαλέσει την οργή των θαυμαστών της μέσα από τα social media. Αυτό συνέβη και με την νέα της ανάρτηση στο instagram της που μετράει πάνω από 107 εκατομμύρια followers. Μπορεί η Kim να έχει συνηθίσει να λαμβάνει συμβουλές μητρότητας από πολλούς όμως στην προκειμένη περίπτωση δεν φανταζόταν τι επρόκειτο να συμβεί, αφού το τελευταίο της post δείχνει την ίδια να ποζάρει στον καθρέφτη topless και μάλιστα σε υλικό που τράβηξε η κόρη της North.

Το γενικότερο συμπέρασμα των followers της είναι πως καμία μητέρα δεν θα πρέπει να επιτρέπει στα παιδιά τους να τη βλέπουν ως σεξουαλικό όν, πως τα ίδια θα θεωρούν πως η αξία τους προέρχεται από τη εμφάνιση.

📸 by North

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 8 Φεβ, 2018 στις 8:44 πμ PST

Στον αντίλογο ωστόσο τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού σύμφωνα με το Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών, το να μιλά μία μητέρα στα παιδιά για το σεξ και τη σεξουαλικότητα σε νεαρή ηλικία μπορεί να οδηγήσει σε ασφαλέστερες πρακτικές στο μέλλον. Η φωτογραφία πάντως που θα την δείτε παρακάτω κατάφερε να αποσπάσει πάνω από 2 εκατομμύρια likes.

Kim Kardashian είναι αυτή... Μπορείς να την αλλάξεις;

ΓΜ