Survivor: Η παράσταση-κοροϊδία του Χανταμπάκη στην Παπαδοπούλου [vds]

07.04.2017
To σόου του Στέλιου Χανταμπάκη από την ομάδα των Διάσημων για να κοροϊδέψει την Ειρήνη Παπαδοπούλου κρατώντας το σουτιέν από το μαγιό της δεν μπορούμε να πούμε ότι μας έκανε να γελάσουμε.

Στο επεισόδιο του Survivor στις 6/40 «απολαύσαμε» τον θεατρίνο Χανταμπάκη να κοροϊδεύει την Ειρήνη Παπαδοπούλου παριστάνοντας ότι βρίσκεται στο Συμβούλιο και ψηφίζει το όνομά της για αποχώρηση κρατώντας το... σουτιέν της. Πολλοί τηλεθεατές εξαγριώθηκαν και ενοχλήθηκαν με την κίνηση του παίκτη, που δεν είναι και πολύ δημοφιλής πλέον στα social media.

Από την άλλη, η Λάουρα στον... κόσμο της: «Ο Χανταμπάκης είναι ένα πολυεργαλείο, απίστευτα ταλαντούχος και πάρα πολύ καλός στις μιμήσεις. Είναι πάρα πολύ αστείος, εύστροφος, έχει χιούμορ και απογοητεύτηκα που δεν με μιμήθηκε».

«Το πρόβλημα που υπάρχει το βλέπουμε όλοι, το αν δεν το συζητάμε μεταξύ μας, δεν σημαίνει ότι δεν το γνωρίζουμε όλοι. Και εμείς και η Ειρήνη και ο κόσμος, η εικόνα μιλάει από μόνη της. Επειδή μου αρέσει να κάνω τους άλλους να χαμογελούν, έκανα το συμβούλιο πάντα στο πλαίσιο του χιούμορ και της πλάκας», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Χανταμπάκης, θεωρώντας, προφανώς, πως είναι ο Βασιλιάς του Χιούμορ!