Survivor: Ποιοι αποκάλεσαν ψεύτη και διπλωμάτη τον Σπαλιάρα [vds]

07.04.2017
Στόχος όλων των διάσημων έχει γίνει ο Γιάννης Σπαλιάρας, ενώ ο Bo από τη μία και ο Πάνος Αργιανίδης από την άλλη να αποκαλύπτουν πόσο πολύ τους ενοχλεί η συμπεριφορά του. Απομονωμένη είναι η Ειρήνη Παπαπδοπούλου, την οποία υποδύθηκε σε χιουμοριστικό σκετσάκι ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Όσον αφορά τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο Μπο και ο Πάνος Αργιανίδης, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας τους για το έπαθλο (όπου ήταν κοτόπουλο με πατάτες), τον αποκάλεσαν ψεύτη.

«Ο μόνος που με έχει βγάλει έξω από τα νερά μου είναι ο Γιάννης. Ο μόνος, δηλαδή, δεν υπάρχει. Είναι μεγάλος ψεύτης, να ξέρεις», είπε ο Μπο.

Ο Πάνος Αργιανίδης -που αποχώρησε από το παιχνίδι - είπε από την πλευρά του: «Ήδη μας έχει πρήξει. Με εμένα δεν μιλάει πολύ γιατί δεν τον αφήνω. Δεν του δίνω δικαίωμα γιατί λέει συνέχεια “έλα bro, έλα bro”. Είναι ψεύτης, διπλωμάτης τρελά. Είμαι 37 χρονών και αυτός 41. Γίνεται να είσαι 41 και να συμπεριφέρεσαι έτσι;».

Πριν το έπαθλο έδωσε σόου ο Στέλιος Χανταμπάκης από την ομάδα των Διάσημων, παριστάνοντας την Ειρήνη Παπαδοπούλου κρατώντας το σουτιέν από το μαγιό της!

Όσον αφορά στο έπαθλο, οι παίκτες αγωνίστηκαν για ένα ολόκληρο ήταν κοτόπουλο με πατάτες και τελικά κέρδισαν οι Διάσημοι, με σκορ 10-7.


Τέλος, το τηλεοπτικό κοινό διάλεξε τον μάνατζερ ράγκμπι για να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, κρατώντας παράλληλα μέσα στο παιχνίδι τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο για την ομάδα των μαχητών.