H Ίγκι Αζαλέα αποκαλύπτει το μυστικό για να χάσεις 7 κιλά σε μία εβδομάδα -και είναι διασκεδαστικό! (vds)

07.04.2017
Εν όψει του καλοκαιριού μπορούμε ίσως να εκμεταλλευτούμε τις συμβουλές της διάσημης τραγουδίστριας που -αν μη τι άλλο- μιλάει εκ πείρας. Πάντως και να μην αδυνατίσουμε, σίγουρα θα περάσουμε καλά!

Ενώ προετοιμαζόταν για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του τραγουδιού της Mo Bounce, η Ίγκι Αζάλια έχασε 7 ολόκληρα κιλά και χωρίς να κάνει ιδιαίτερη προσπάθεια όπως αποκαλύπτει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η 26χρονη Αυστραλή εξομολογήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Ζηλανδίνας για τα γυρίσματα: «Αρχικά ακολούθησα ειδική διατροφή επειδή ήξερα ότι θα ήμουν αναγκασμένη να χορεύω φορώντας ελάχιστα ρούχα. Όμως αυτό που έκανε τη διαφορά στην πραγματικότητα ήταν ο χορός! Έκανα πάρα πολλές πρόβες με αποτέλεσμα να χάσω 7 κιλά μέσα σε μία εβδομάδα μόνο και μόνο χορεύοντας το τραγούδι μου». Η ράπερ παραδέχτηκε ακόμη ότι έκανε εξτρά μαθήματα twerking προκειμένου να βελτιώσει τις χορευτικές της ικανότητες: «Έκανα μαθήματα twerking από κάποιον που είναι πολύ καλός στο συγκεκριμένο είδος και με βοήθησε πολύ. Δεν είχα συνειδητοποιήσει μέχρι τότε πόσο εύκαμπτος πρέπει να είσαι για να χορέψεις twerking. Ο δάσκαλός μου μάλιστα με είπε: "Πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να κάνεις γιόγκα". Δεν το ήξερα ότι πρέπει να κάνεις γιόγκα για να γίνεις καλός χορευτής twerking, αλλά πιστέψτε με, είναι αλήθεια». Δες το βίντεο κλιπ του τραγουδιού και... άρχισε το χορό!