Ρουβάς-Ζυγούλη: Το μέρος που θα γίνει ο γάμος τους

20.03.2017
Μετά από 14 χρόνια ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισαν να παντρευτούν και όπως διαβάζουμε στην Espresso σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές της πληροφορίες , το μυστήριο θα γίνει το Σάββατο 1η Ιουλίου στο κτήμα της οικογένειας Βαρδινογιάννη Marianna Bay, στο Πόρτο Χέλι.

Οι κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, με τους οποίους το ζευγάρι συνδέεται με μακρόχρονη φιλία.

Μάλιστα στο κτήμα Marianna Bay και στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου είχε γίνει πριν από τέσσερα χρόνια και η βάφτιση του τρίτου παιδιού του ζευγαριού, της μικρής Αριάδνης, με νονά τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Η Κάτια Ζυγούλη είχε δηλώσει πριν κάποιες εβδομάδες στους ρεπόρτερ όπως διαβάζουμεσ την EspressoQ «Θα το πάρω το αγόρι. Η πρόταση γίνεται κάθε χρόνο. Θα το πάρω, και μάλιστα άμεσα. Το καλοκαίρι είναι μία ωραία και ρομαντική εποχή... Δεκατρία χρόνια πέρασαν, είπαμε να είναι το τυχερό».

«Επιθυμούμε να έρθουν όλοι οι φίλοι μας, να το γιορτάσουμε και τα παιδιά μας θα έχουν ενεργό ρόλο. Χάρηκαν πολύ που θα παντρευτούμε, ειδικά η Αναστασία» δήλωσε η Ζυγούλη . Το ζευγάρι θα παντρευτεί με παρανυφάκια τα παιδιά του.

«Τόσα τα ’χω, δεν θα τα ντύσω;» σχολίασε η Κάτια χαριτολογώντας τότε σχετικά με το γάμο της. Αλλωστε τα παιδιά ήθελαν οι γονείς τους να παντρευτούν.