Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Τι τη σόκαρε όταν ήταν ζευγάρι με τον Γιάννη Πάριο

06.12.2016
Κατά καιρούς δεν είναι λίγες οι φήμες που σκάνε κι αφορούν την προσωπική ζωή της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου αν και η ίδια θα μπορούσαμε να πούμε πως δεν το επιδιώκει να απασχολεί με αυτό τον τομέα της ζωής της τα Μέσα.

Μιλώντας μάλιστα, στο Πρωινό η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πως το πράγμα είχε ξεφύγει όταν ήταν ζευγάρι με τον Γιάννη Πάριο αφού οι παπαράτσι κρύβονταν έξω από το σπίτι της δεδομένου ότι η σχέση τους είχε τύχει μεγάλης προβολής.

«Πέρασα μια τέτοια δύσκολη περίοδο με τους παπαράτσι που είχε να κάνει με την προσωπική μου ζωή. Ήταν οι παπαράτσι πίσω από τους θάμνους και με το που έβγαινα από το σπίτι πετάγονταν τα φλας κι έλεγα “ώπα, τι γίνεται;”. Ήταν πολύ αναγνωρίσιμος και ήταν μια σχέση που έπεσε πολύ φως πάνω της. Έπαθα σοκ τότε, γιατί δεν ήμουν από τα πρόσωπα που είχε ασχοληθεί ποτέ ο κίτρινος κυρίως τύπος με μένα.

Είχα πάθει ένα σοκ και επίσης, οι γονείς μου δεν μπορούν να το διαχειριστούν εύκολα αυτό το πράγμα. Αυτά που λέγονται δεν είναι αλήθεια. Η μητέρα μου άνοιγε την τηλεόραση κι άκουγε αυτά που λένε και πάθαινε μικρά απανωτά εγκεφαλικά και με έπαιρνε και με ρωτούσε αν είμαι εντάξει κι αν ισχύουν. Ε, μετά, αν χωρίζεις έτσι, τελειώνει το πράγμα».

Δεν έκρυψε δε πως εκνευρίζεται πολύ όταν δίνει συνεντεύξεις για τη δουλειά της και το μόνο που παίζει μετά είναι το κομμάτι που μιλάει για τα προσωπικά της.