Σμαράγδα Καρύδη: "Θα πεθάνω και ακόμα θα εξηγώ γιατί δεν παντρεύομαι"

06.12.2016
Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος ρωτάει τη Σμαράγδα Καρύδη γιατί δεν παντρεύεται κι όπως είναι λογικό η ηθοποιός έχει κουραστεί να απαντάει συνεχώς σε αυτή την ερώτηση.

Το ίδιο συνέβη και σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα "Αγορά" όπου ερωτήθηκε για΄τι δεν μπαίνει στη διαδικασία του γάμου. Με διάθεση χιούμορ - αλλά υποθέτουμε σαφώς απηυδισμένη - η Σμαράδγα απάντησε:

Εμένα θα με ρωτάνε μια ζωή γιατί δεν παντρεύομαι! Θα γεράσω, θα πεθάνω και ακόμα θα εξηγώ γιατί δεν παντρεύομαι .Δεν με ενδιέφερε ποτέ το θέμα του γάμου.

Όσο για τη συνεργασία της με το Θοδωρή Αθερίδη κι αν έχουν τσακωθεί κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στις πρόβες είπε:

Ο Θοδωρής είναι ένας άνθρωπος που όλοι χαίρονται να συνεργάζονται μαζί του. Είναι εύκολος, δοτικός, δεν παιδεύει τους άλλους και τους βγάζει τον καλύτερο εαυτό τους με έναν ήπιο τρόπο και χωρίς να το καταλάβουν Ξέρεις στο θέατρο και στο σινεμά μπορεί κάποιος να σε φέρει στα όριά σου. Υπάρχουν πολλοί τρελοί στη δουλειά μας, υπάρχει ένα κομμάτι νοσηρότητας. Ο Θοδωρής δεν το έχει αυτό και όλα γίνονται μέσα από μια διαδικασία χαράς και δημιουργίας κι αυτό είναι ωραίο. Με τέτοιους ανθρώπους θέλω να συνεργάζομαι. Την τρέλα και τη νοσηρότητα δεν την αντέχω.

Γενικά είμαι άνθρωπος που όταν τσακώνομαι λέω τι με ενοχλεί, δεν το κρατάω μέσα μου και μετά μου φεύγει και ο θυμός. Δεν το κρατάω μανιάτικο και με εκνευρίζουν αυτοί που το κάνουν. Με πνίγει δεν μπορώ να το κρατήσω μέσα μου. Και μεταξύ φίλων και ανθρώπων που έχουν σχέση δεν είναι ωραίο να αφήνεις αγκάθια πρέπει να λύνεις τα προβλήματα.