Δάκρυσε η Καλομοίρα μιλώντας για το πρόβλημα υγείας του γιου της! Συγκινήθηκε και η Σκορδά

01.12.2016
Η Καλομοίρα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο και τα παιδιά τους και σήμερα Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό.

Μεταξύ όσων συζήτησε με τη Φαίη ήταν και η περιπέτεια υγείας που πέρασε ο ενός έτους γιου της, Δημήτρης και όπως ήταν αναμενόμενο η Καλομοίρα μιλώντας για αυτή, «λύγισε», ενώ συγκίνησε και την παρουσιάστρια που μην ξεχνάμε, είναι και αυτή μητέρα δύο παιδιών.

«Έχει βελτιωθεί πολύ! Έχουμε τόσο καλούς γιατρούς, μία πολύ καλή γιατρό, μας έδωσε πρόγραμμα να ακολουθήσουμε. Ευχαριστώ τον Θεό, παίρνει μόνο ένα φάρμακο που δεν είναι δυνατό. Κρατιέται τόσο καλά κι είμαι τόσο ευγνώμων γιατί η υγεία των παιδιών μας είναι το πιο σημαντικό, πεθαίνεις για τα παιδιά σου. Ήταν η χειρότερη περίπτωση για μένα και τον Γιώργο. Συγγνώμη όλο κλαίω γι΄αυτό. Ξέρεις, είσαι και μάνα! Και να βλέπεις το παιδί σου να υποφέρει, έλεγα στον Θεό: ''Ας πεθάνω εγώ και άσε το παιδί μου να είναι καλά''. Και μετά που βλέπαμε ότι τα φάρμακα δουλεύανε, ήρθαν τα πράγματα πάλι στο φυσιολογικό».