Ο Δήμος Βερύκιος αποκαλύπτει τα πάντα για τη νέα σύντροφο του Δημήτρη Κοντομηνά [vds]

29.11.2016
Φαίνεται πως ο πρόεδρος του Alpha έχει μια νέα γυναίκα στη ζωή του. «Είναι σοβαρή κυρία, είναι σοβαρή γυναίκα, δεν είναι κανένα σούργελο», όπως αποκαλύπτει -μεταξύ άλλων- δημόσια ο γνωστός δημοσιογράφος και στενός φίλος του προέδρου.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής Happy Day το πρωί της Τρίτης, όταν κατά τη διάρκεια της κουβέντας για την παρουσίαση του βιβλίου της Αγγελικής Νικολούλη, εμφανίστηκαν στα πλάνα ο Δημήτρης Κοντομηνάς με μια εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα στο πλευρό του. «Αυτή είναι η Λώρη η Αμερικάνα», αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος και η συζήτηση που ακολούθησε δεν περιγράφεται.

"Ποια Αμερικάνα; Πώς το λες έτσι;", ρώτησε η Σταματίνα για να πάρει τη σίγουρη απάντηση "Είναι από την Αμερική, από την Ουάσιγκτον, είναι φίλη του Προέδρου. Δίπλα στον Πάνο Σόμπολο κάθισε η Λώρη, ξέρει που κάθεται".

"Η Λώρη πολύ όμορφη, πολύ εντυπωσιακή και πολύ γλυκομίλητη", συνέχισε η Σταματίνα.

"Έχει προϋπηρεσία στην Ουάσιγκτον, είναι από γραφείο μεγάλο. Εκεί που γυρίζει και μυρίζει και ο πρόεδρος… Όποιος γυρίζει και μυρίζει έχει και τα τυχερά του. Άμα κάθεσαι σε μια καρέκλα δεν σου έρχονται. Είναι σοβαρή κυρία, είναι σοβαρή γυναίκα, δεν είναι κανένα σούργελο. Χθες η Λώρη, μας έβλεπε το πρωί, και λέει αυτή (σ.σ. Σταματίνα Τσιμτσιλή) είναι ωραία κοπέλα, έχει αύρα" ολοκλήρωσε ο Βερύκιος και εμείς δεν πιστεύαμε στ' αυτιά μας..

Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα: