Ζωή Λάσκαρη: Η εξομολόγηση στην Ελένη Μενεγάκη για τον μακρυμάλλη και τις τρίχες στον άσπρο καναπέ

24.11.2016
Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν χθες η Ζωή η Λάσκαρη και πραγματικά ήταν απολαυστική κι αποκαλυπτική.

Μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη τη ρώτησε για το πώς φέρεται στις κόρες της κι αν τις συμβουλέυει για να λάβει την αφοπλιστική απάντηση από τη Ζωή Λάσκαρη πως λέει τη γνώμη της μόνο αν της ζητηθει κι ότι από μικρές τις άφηνε να κάνουν αυτό που νομίζουν.

Όπως ήταν φυσικό η συζήτηση ήρθε στα ερωτικά κι εκεί ήταν που η Λάσκαρη έκανε την αποκάλυψη: Μέχρι και μακρυμάλλη της είχαν φέρει και μάλιστα μάδαγε στον καναπέ!

Μου είχε φέρει κι έναν τέτοιο με μακρυά μαλλιά. Κουβέντα εγώ Ελένη. Γιατί δε θέλεις να φτιάξεις τα μαλλάκια σου, να τα κόψουμε. Με αγαπούσανε εμένα, χωρίζαν με τις κόρες μου. (...) Αυτός που είχε έρθει κι έβγαιναν τα μαλλιά πάνω στον καναπέ τον άσπρο. Εγώ έγινα φίλη με αυτόν και χώρισε με την κόρη μου αυτός είπε η Λάσκαρη κι η Μενεγάκη ξεκαρδίστηκε στα γέλια.

Όσο για το πώς αντιμετώπισε το ζήτημα ο Λυκουρέζος, όπως είπε η Ζωή η Λάσκαρη "δεν τον αφήναμε να τα βλέπει αυτά".Ακόμη κι όταν ξενυχτούσε η Μαρία - Ελένη ο Αλέξανδρος δεν ήξερε καν ότι είχε βγει γιατί θα την κόντραρε και θα έκανε το αντίθετο.

Από την άλλη η Ζωή αποκάλυψε πως ήταν σκληρή όταν χρειαζόταν ενώ ήταν ιδιαίτερα εφευρετική στις τιμωρίες της: μια φορά είχε βγάλει την πόρτα του δωματίου της Μαρίας - Ελένης για ένα μήνα για να της στερήσει την ιδιωτικότητα κι αυτό επειδή είχε κάνει κατι πολύ σοβαρό.

Δες το απολαυστικό στιγμιότυπο