Ποια ηθοποιός είναι "ανακάλυψη" του Κώστα Βουτσά;

15.11.2016
Μπορεί να μην ήταν από τα πρωτοκλασάτα ονόματα, υπήρξε όμως από τους χαρακτήρες που ξεχώριζαν σε κάθε ταινία που συμμετείχε. Ο λόγος για την ηθοποιό που συχνά είχε στο πλευρό του ο Κώστας Βουτσάς επί των ημερών που ο ελληνικός κινηματογράφος γνώριζε μεγάλη δόξα.

Πρόκειται για την Χλόη Λιάσκου, την ξανθιά καλλίγραμμη ηθοποιό που έπαιζε την αδελφή του Κώστα Βουτσά ή την κοπέλα του στις ταινίες του Finos.

Το ότι οι δύο ηθοποιοί διατηρούν άριστες σχέσεις είναι κάτι που γνωρίζουν πολλοί, αυτό όμως που οι περισσότεροι αγνοούν είναι πως η ίδια - το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Καλλιόπη - είναι ανακάλυψη του Κώστα Βουτσά. Η ίδια μάλιτσα δεν είχε σκεφτεί ποτέ να γίνει ηθοποιός.

Τότε η ίδια σπούδαζε στη σχολή χορού Ζουρούδη μαζί με την πρώην σύζυγο του Κώστα Βουτσά Έρικα Μπρόγερ γι΄αυτό κι ο ίδιος πήγαινε εκεί συχνά. Ήταν η περίοδος που ο ο Φίνος αναζητούσε νέα πρόσωπα. Η όψη και οι χορευτικές ικανότητες της νεαρής τόσε Λιάσκου εντυπωσίασαν το Βουτσά που έγινε κι ο σύνδεσμός της... Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Κάτι τέτοιο φυσικά δε μας κάνει εντύπωση αφού ακόμη και τρανταχτά ονόματα της διεθνούς σοουμπίζ έχουν κάνει καριέρα από...σπόντα. Μάθε ποιοί celebrities έγιναν ηθοποιοί από καθαρή τύχη.