Την «είπε» η Θεοδωρίδου στη Μενεγάκη: «Αυτά που λες στον κόσμο είναι ντροπή» [vds]

09.11.2016
Την κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου είχε σήμερα Τετάρτη 9 Νοεμβρίου η Ελένη Μενεγάκη ζωντανά από το Φωταέριο όπου εμφανίζεται φέτος τον χειμώνα με τον Χρήστο Μενιδιάτη, αλλά σίγουρα δεν περίμενε ότι η πρώτη θα την έδινε στεγνά.

Ο λόγος; Το γεγονός ότι έχει πάρα πολύ καιρό να την επισκεφτεί σε νυχτερινό μαγαζί. Τι της είπε; Εμείς θα αρκεστούμε στο να πούμε ότι η απολαυστικότατη Νατάσα «κέντησε»...

Ξεκίνησε η αγαπημένη τραγουδίστρια λέγοντας χαρακτηριστικά και με πολλή δόση χιούμορ:

«Η αποχή σου είναι πολύ μεγάλη πια. Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Πέρασες μια εγκυμοσύνη το σεβάστηκα, ήσουν μωρομάνα το σεβάστηκα, τώρα τι να σεβαστώ; Πρέπει να 'ρθείς!»

Η Μενεγάκη πήγε να την καλοπιάσει: «Αυτό το κορίτσι έχει πολλά δικαιώματα πάνω μου», αλλά μάταια. Ήρθε η Θεοδωρίδου και της απάντησε: «Δε θα σε λυπηθούμε. Σε είδαμε και αλλού.»

Σοκ και δέος για την Ελένη: «Με είδες εμένα να ξενυχτάω; Πήγα πουθενά; Δεν έχω βγει από το σπίτι μου.»

Τι το 'θελε; Της την είπε κανονικά η κουμπάρα της και νονά του Άγγελου:

«Αυτά που τα λες τώρα και στον κόσμο ντροπή! Στο σπίτι σου δεν σε είδαμε ποτέ, όλο έξω είσαι» και για να μη βγουν άλλα στη φόρα που μάλλον δε θα έπρεπε να ακούσουμε, μαζεύτηκε εν μέρει, λέγοντας: «Ας είμαστε πιο εγκρατείς... Πότε θα 'ρθείς;» και την κόλλησε με μοναδική μαεστρία στον τοίχο.